[link] valami hasonlót szeretnék felvenni szilveszterre (sajnos nem találtam olyan képet ami jobban hasonlítana az enyémre), csak ezüstös színűben. Ehhez vennék fel egy hosszú nyakláncot, cicanadrágot és egy ehhez hasonló csizmát(sajnos ebből sem találtam olyat, amelyik jobban hasonlítana az enyémre) [link] ja meg a körmöm vörös lenne hozzá, hogy ne legyen olyan snassz az egész.:) ti mit gondoltok? nem túl egyszerű ez egy szilveszteri buliba?
Azért jó látni, hogy elég sok emberhez eljutott, hogy közönséges, ha rövid felsővel veszik fel. Annak is az, akinek szép alakja van és annak is, akinek nem. Túl feszes ahhoz, hogy kint legyen, ennyi az egész, alak ide vagy oda..
2012. dec. 26. 22:39
22/32 anonim válasza:
Szerintem pedig nagyon jó :)
azok a kihívó felsők pedig olyan olcsónak tünnek.
2012. dec. 26. 22:40
23/32 anonim válasza:
szerintem meg a fiúkat kellene megkérdezni...:D
2012. dec. 26. 22:47
24/32 A kérdező kommentje:
Ejha..nem gondoltam volna, hogy ennyi válasz érkezik :DD
Köszönöm szépen mindenkinek.:)
Egyébként ha már a cicanadrágnál tartunk, az a felső amit felvennék szerintem pont jó hosszúságú(írtam,nem pont olyan mint amit linkeltem), nem a legrövidebb, de nem is olyan hosszú szóval pont jó(szerintem, mert mint látom megoszlanak ezzel kapcsolatban a vélemények).:) Viszont jó alakom van ezért néha-néha én is felkapom egy rövidebb pólóval :D bár lehet ezentúl kerülni fogom ezt mert sokaknak nem tetszik.:)
2012. dec. 26. 23:05
25/32 anonim válasza:
De komolyan, a cicanadrág nevében hiába van ott hogy nadrág, attól az még csak egy harisnya... azt pedig nem magában kéne felvenni, hanem mondjuk szoknyával, szóval keress a cucchoz még egy vagány miniszoknyát és úgy okés lesz.
2012. dec. 27. 00:31
26/32 A kérdező kommentje:
És esetleg egy ilyesmi haj hozzá, mit a középső? :)
most találtam ezt a képet és nagyon megtetszett a középső haj, hát meg is csináltam és nem is lett rossz szerintem :DD
2012. dec. 27. 13:40
27/32 anonim válasza:
jó a középső, de az első is szép :)
2012. dec. 27. 15:17
28/32 anonim válasza:
szerintem nagyon jó amit linkeltél kérdező, vedd csak fel :D
19L
2012. dec. 27. 16:52
29/32 anonim válasza:
Annyira mókás, hogy emberek lepontoznak olyan válaszokat, amik szubjektív véleményt tartalmaznak, ezt mégis mi alapján? Mert nem értenek egyet? Akkor kell lepontozni egy választ, ha az nem állja meg a helyét, egy véleményt nem szokás.. ostobák
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!