[link] valami hasonlót szeretnék felvenni szilveszterre (sajnos nem találtam olyan képet ami jobban hasonlítana az enyémre), csak ezüstös színűben. Ehhez vennék fel egy hosszú nyakláncot, cicanadrágot és egy ehhez hasonló csizmát(sajnos ebből sem találtam olyat, amelyik jobban hasonlítana az enyémre) [link] ja meg a körmöm vörös lenne hozzá, hogy ne legyen olyan snassz az egész.:) ti mit gondoltok? nem túl egyszerű ez egy szilveszteri buliba?
Szerintem a cicanadrág helyett sokkal jobb választás egy elegánsabb nadrág.
2012. dec. 26. 19:26
12/32 anonim válasza:
Cicanadrághoz mindenképp olyan felsőt vagy blúzt vegyél ami eltakar ja a feneked...
2012. dec. 26. 20:23
13/32 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy ki viseli persze,de nekem újabban nagyon bejönnek ezek a visszafogott,nem mindent megmutató cuccok.Nekem tetszik ahogy így leírtad,én is felvenném és a lófarok is jó ötlet.Olyan kócosra próbáld,mint aki 2perc alatt gyors összefogta :)
2012. dec. 26. 20:27
14/32 anonim válasza:
szerintem szép, nagyon jó ízlésed van! Jó, hogy nem minden 16 éves (vagy még fiatalabb) állt be a kis cicababa sorba! Nagyon szépen ezek a darabok, viszont abban egyetértek, hogy olyan felsőt kéne felvenned a cicanadrághoz, ami eltakarja a feneked!
2012. dec. 26. 20:32
15/32 anonim válasza:
Szerintem iszonyatosan ízléstelen, ha vki rövid felsővel veszi fel a cicanadrágot. Annak csak a nevében van benne, hogy nadrág, igazából egy HARISNYA. Olyan, mintha elfelejtettél volna felöltözni. Gusztustalan:SSS
Hosszú felsőt vegyél fel hozzá.
Ui: A 7-es hozzászóló által belinkelt cuccok is ritka ízléstelen darabok.
2012. dec. 26. 20:58
16/32 anonim válasza:
hát szerintem semmi gond nincs a cicanadrággal!!!
Mindenki azt mondja hogy csak és kizárólag hosszú pólóval vehető fel. Ezzel én is így voltam egy darabig, de aztán felpróbáltam egy rövidebb darabbal és hát semmi gázat nem láttam...
Egyébként tetszik az ötleted és a laza összefogott haj is nagyon jó ehhezaz összeállításhoz! ;D
2012. dec. 26. 21:16
17/32 anonim válasza:
Azok mondják hogy csak hosszu fesovel veheto fel akiknek előnytelen egy 16 éves csinos kislanynak biztosan előnyös. Az én lényaim is igy hordjak és csinosak nagyon. Megmutatja a szép feneket és persze azt is ha valakinek nem szép..
2012. dec. 26. 22:05
18/32 anonim válasza:
Akkor is igénytelen, ha vkinek szép feneke van. Igen is nevetséges, mert olyan hatást kelt, mintha elfelejtett volna szoknyát húzni.
17-es. Honnan tudod, hogy a kérdezőnek jól állna a cicanadrág. Te is azt írod, hogy nem mindenkinek előnyös. Nem biztos, hogy a kérdező csinos. Igaza van annak aki azt írta, hogy nagyon közönséges a cicanadrág rövid felsővel. Tényleg olyan, mintha elfelejtett volna az illető felöltözni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!