Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen korosztálynak? Milyen...

Milyen korosztálynak? Milyen stílusu ruhákkal? Fiúk! Nektek tetszene egy lányon?

Figyelt kérdés

[link]

(a dzseki)

2012. dec. 26. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elmegy.

Azt nem tudom hogy mihez megy.Bár ha nincs alatta semmi az jó lehet:)

17/F

2012. dec. 26. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de egy aprócska vélemény nyilvánításért csak nem tiltanak már ki...

Nos, nekem éppenséggel nem tetszik ez a dzseki, mivel abszolút nincs funkciója. Rövid, így nem melegíti a derekat. Nem lehet összegombolni, ergo a mellkast se védi és annyira azért nem különleges darab, hogy csak úgy magában, pusztán az összhatás kedvéért felvegyem. De ez szubjektív.

Lényegében semmi olyan nincs rajta, amiért korhoz lehetne kötni, de én mindenképpen 14 fölöttieknek ajánlanám, mert azért kicsit felnőttes.

Mivel szerintem eléggé egy semmilyen darab, szinte minden stílushoz megy (leszámítva az ilyen nagyon lányos, babás, fehér csipkés összeállításokat, de lehet, hogy bézsben, vagy barnában még azokhoz is passzolna.)

2012. dec. 27. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!