Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feladatokat tudtok üvegezésre a 13-14 éves korosztálynak?
kérdéseket is írhattok
u.i.:ha vki leszólna h ennyi idősen nem tudok akk csak mondom h mindenki ien lejártakat mond és nem akarok én is(de azér tudok)
mert az üvegezésben oan feladatokat szoktak adni -.-
kérek még normális válaszokat!...köszönöm
kérdése:- Mit tenne ha kirkanák egy lakatlan szigeten.
-kivel járna
-mien csajok jönnek be neki
ha pedig mer: doszt XD nekemis kéne ötlet XD
lánytól kérdezném: szerinte könnyebb-e fiúnak lenni
(és fordítva)
feladat lánynak: másnap olyan ruhában kell jönnie, amit te mondasz meg
/úgy tudom lehet passzolni, de azért ne baromságot kérj, azzal nem lesz fiú-lány konktaktusépítés, ami valójában a játék célja/
ez tetszik ez a kérdés...xd
-szokott-e otthon mesztelenül mászkállni...XD
-melyik barátjának a csaja/pasija jön be neki a legjobban és miért...???
-mit tenne ilyan, meg olyan helyzetben???(pl egy csaj letapizná,...)
most csak ennyi jutott az eszembe...:P
-G
azthiszem ennek lepontozás lesz a vége..:D
de nem tudom hangsúlyozni, hogy már volt ilyen kérdés... írd be itt bal oldalt a keresőbe, hogy "üvegezés" v. "felelsz v mersz", és kikapsz egy párat.:) oda már leírtam a kérdéseket meg feladatokat... és nincs kedvem 50x-re is leírni mert már uncsi.:D
Nyúljon a wc-be könyékig :P
Ha felel, akkor meg könnyen zavarba lehet hozni. Szokott-e masztizni, borotválja-e ott lent és hasonlók :P
az általános vélekedés az üvegezés feladatairól 13 14 éves korosztály számára az egyszerűbb műveletek mint pl :
klasszikus análszex, esetleg azonos neművel való orális szex,
bár ezek újabb módszerek, kedveltek még a szájbavizelés, és ugyanez ürülékkel.
ez előző válaszolónak:ezek még nekem is túl durvák!
eddig nem naon kért senki se iet...ez sztem csak köztudatban van h a "mai fiatalság" ieneket csinál...pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!