Ajánlanátok olyan filmeket amik 8-12 éves korosztálynak szólnak, aranyosak és nem a pörgős-káromkodós hülyeséget közvetítik a gyerekek felé?
Hát én ebben az időszakban sztem nagyjából ezeket néztem (és azóta is :P
Ez általános 2.-6. osztály ha jól értelmezem.
Vuk, Macskafogó, Tom & Jerry, Erdő kapitánya (ezt nagyon szerettem), Denver (dino jóbarát :)), Balu kapitány kalandjai (ez még izgi is), Dzsungel könye (disney), Angyalbőrben (jó ez nem gyerekfilm, de imádtam), Linda, TIR, Szomszédok :P, Delta, Cápali és cápeti, Gombóc artúr, Kis vakond, Pumukli (Pusztaszeri Kornél hangja azóta is megbabonáz ha hallom :), Aladdin, Lion King, Ace ventura, ilyesmik :)
Én a Kutyahideg és az Úton hazafelé 1-2-t tudom ajánlani, eléggé... mélyreható és az általad említett sorozatoknál (Hanna Montana, stb) lényegesen több tartalommal rendelkeznek. Ill. nem tudom, h meg lehet e még szerezni valahol, én gyerekként imádtam az Én és a gorillám c. filmet. :D
Sok sikert az "átneveléshez"!!!
eszembe jutott a kutyás neve: Scooby Doo, Bigyó felügyelő (az eredeti rajzfilm sorozat), Gumibogyós rajzfilm (nem jut eszembe a neve:), hupikék törpök
Ezt is nagyon szerettem : [link]
Dr. Bubó, Trombi és a tűzmanó? (talán ez volt a címe), rengeteg van még...
Nézz körül, vegyél neki pár DVD-t, néha nézzétek együtt, és hidd el, azt fogja nézni amit elé raksz, mert ezek szerethetőek, meg fogja szeretni. Viszont magától az isten összes kincséért sem tenné be a lejátszóba... Mutasd meg neki az utat!
Sárkányokat diszkrimináltam, pedig két magyar mese is van:
Süsü, Krisztofóró :)
Megjött Bagaméri, Ludas matyi, Mátyás mesék, stb...
Amik ilyen kultusz mesék, hogy kimondasz egy szót, és mindenki ugyanarra gondol, ezeket feltétlenül nézesd meg vele! Nem tudom ezek az újabb mesék milyenek, de kétlem hogy ezeknél is lenne 1-2 ilyen "varázs"szó, amiről mindenkinek beugrik...
Mo-n is adták és nagyon szerettem:
http://www.youtube.com/watch?v=te_JesPIOm4
Most meg jó angol tanulásra :)
Én halálos iramban-on nőttem fel meg spongyabobon
2.-6.osztály az túl nagy táv 2.-ba dumb és dumber 6.-ba nekem a Blöff volt az egyik kedven filmem
Én tudom ajánlani a Step Up trilógiát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!