Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok olyan filmeket...

Ajánlanátok olyan filmeket amik 8-12 éves korosztálynak szólnak, aranyosak és nem a pörgős-káromkodós hülyeséget közvetítik a gyerekek felé?

Figyelt kérdés
A húgom most 10 éves és sajnos én már nem emlékszem rá, hogy ebben az időszakban milyen filmeket néztem. (nem is nagyon tévéztem) Ki vagyok akadva, hogy folyton a Hannah Montana, Varázslók a Waverly helyről, meg hasonló agyament hülyeségeket néz. Disney meséket letöltöttem neki, de azt mondja azok uncsik... Szerintem akkor sem jó ez így, hogy a gyerek egész nap olyan sorozatokat néz, amiben semmi jót nem tanul, max azt, hogy hogyan nézzen majd ki 12 évesen úgy, mint egy 20 éves. Szóval ötleteket várnék!
2011. jún. 25. 21:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
ezen az oldalon van egy csomó jó film: meselandia.tv/
2017. júl. 6. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!