Ti felvennétek ilyen harisnyákat?
2012. dec. 15. 20:08
13/22 anonim válasza:
Én csak itthonra vagy farmer alá venném fel, önmagában (mármint szoknyával) utcára nem.
14/22 anonim válasza:
na ide figyelj ez mind szép és jó,de ha vastag vagy a vádlidon,és kövér a combókádon akkor messziről kerüld ezeket a ruhadarabokat mert úgy fogsz kinézni mint egy töltött pulyka:)
15/22 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy nekem vastag a vádlim és nagy a combom??
2012. dec. 15. 22:50
16/22 anonim válasza:
A frászt kapom az ilyen összevissza mintás undorító harisnyáktól, pasit nem láttam még akinek tetszene. Bár nők nagy részének sem, ízléstelen.
17/22 anonim válasza:
Nekem van ilyesmi, farmer alá hordom csak, néha, de mivel nem teljesen pamut, majdnem ugyanannyira beleizzadok, mint egy nylon harisnyába, emiatt nem vagyok oda érte.
19/22 anonim válasza:
Nekem tetszik a norvég minta, de nem venném fel :)
20/22 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így vagyok vele. Nincs ilyen harisnyám, de pl egy pulóverem van. Csak kérdeztem, hogy nektek tetszenek-e ezek a harisnyák, mert szerintem tök jópofák :)
2012. dec. 16. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!