Ti felvennétek?
Figyelt kérdés
Néhány szuper pulóvert találtam anyukám szekrényében, nem ciki ezeket hordani? A fastfashion üzletekben 9-10 ezer forintról indulnak az ilyen vastagabb pulcsik, nah meg ez tuti nem jön majd szembe. Viszont azért kicsit fura, hogy a pulóver 2x annyi éves, mint én. 20/L (Semmi bajuk, nem szakadtak, bolyhosak stb.)2012. dec. 11. 01:37
1/7 intrepid válasza:
A fazonjuk tetszik neked? Akkor mi a gond? Ha nem meséled el senkinek, akkor senki nem fogja tudni, hogy hány évesek.
2/7 anonim válasza:
Én egyenesen imádom, ha találok valami régi holmit, amit ma is nyugodt szívvel hordhatok! :) Ha neked tetszik, akkor kit érdekel, hány éves darab? Rajtam most is egy nálam jóval öregebb pulóver van, de jól áll, tetszik és kitűnő az állapota, ráadásul jól is néz ki. Miért ne venném fel? ;)
3/7 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kell a legújabb kollekciós darabokat hordani ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben/divatosak legyünk. Köszönöm, hogy megerősítettetek ebben!:)
2012. dec. 11. 11:45
4/7 anonim válasza:
Én egy lassan 20 éves farmert találtam nővérem szekrényében (csőszárú, magasderekú) És még ugyan büszkén hordom. Sőt még dicsérik is, hogy hol vettem. :D
5/7 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz pedig, hogy igen, simán felvenném :)
előző voltam
7/7 anonim válasza:
Én a mai napig imádok anyu szekrényéből öltözködni. Néha el sem hiszem, hogy anyum ilyen is volt :) olyan f@sza kis bőr nadrágokat találtam nála, hogy hihetetlen. A szilveszteri koktél ruhámat is anyu régi cuccaiból turtam ki, egy mini tigris mintás hosszú ujjú ruha. A vastag hosszított pulcsijaim szintén anyu cuccai voltak. Tegyük hozzá, hogy az ismerőseim meg vannak bolondulva, hogy honnan szedek egyedi, szuper cuccokat :) Szóval csak nyugodtan! Max irigykednek egy kicsit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!