Ti felvennétek ilyen harisnyákat?
2012. dec. 15. 20:08
2/22 anonim válasza:
Az első épp úton van hozzám :)) 19/L
3/22 anonim válasza:
nincs ember, akinek ezek jól állnának
a pálcikalábún röhejes, a vastag lábún ízléstelen
5/22 anonim válasza:
Mivel én már egy öreg bácsi vagyok nem, de a te korosztályodon tetszik. Persze pálcika- és elefántlábon tényleg randa, de azokon minden más is az.
6/22 anonim válasza:
A normál alkatúakat kifelejtetted, kedves kötekedő válaszoló :) rajtuk hogy áll? csaak nem jóól??? :))
7/22 anonim válasza:
miért kötekedés, ha nem nyálazom körbe a kérdezőt?
a jó lábúaknak meg fölösleges ilyen csiricsáré mintával felhívni a figyelmet rá
8/22 A kérdező kommentje:
Bocsi de szerintem nincs logika abban amit mondasz. Ha valakinek széplába van, miért ne hangsúlyozhatná ki? Vagy muszáj belekötni mindenbe?:) Igazából nem zavar ha valakinek nem tetszik, csak feltettem egy kérdést...
2012. dec. 15. 20:29
9/22 anonim válasza:
Ha feltettél egy kérdést, fogadd el mindenki véleményét. Ember vagyunk és különbözünk. Én egyetértek vele abban, hogy ez nekem túl sok. Egy nő sokkal jobban kiemelheti a szép lábait, mint ezzel a harisnyával.
De természetesen korosztályfüggő is, 25 évesen nincs az a pénz, amiért felvenném.
10/22 anonim válasza:
Nem nyálazom a kérdezőt, én is hordok ilyet, és nekem igenis tetszik ez a "csiricsáré" minta. De ha megnézed néhány oldalon láthatod hogy nem csak mi vagyunk így vele..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!