Hogyan öltözzek fel ilyen hidegben futáshoz?
19 éves lány vagyok és esténként vagy reggelente elszoktam menni futni olyan 1 órára, és nem tudom mit vegyek magamra hogy ne is izzadjak meg úgy de ne is fagyjak szét.
A derekamat sem tudom mivel védeni ez a fő problémám, mindig érzem hogy kilóg, bármennyire is betűrőm a pólómat nem segít sokat. Derékmelegítővel is próbálkozok de vagy lecsúszik rólam vagy begyűrődik, és ugyanott vagyok. Nagykabátot nem veszek fel mert beleizzadok, egy vastag pulóvert szoktam felvenni alá egy vastagabb hosszú ujjú felsőt, nadrágnak egy harisnyát meg egy vastag cicanadrágot veszek fel az így pont jó, de nekem a derekammal van probléma.
Ötlet?
Már rendkívül széles a választék, kifejezetten hidegben való futáshoz lehet komplett összeállításokat kapni. Hasznosak ezek a szettek, hisz sehol nem fázik a futó, de az izzadságot is elvezeti. Nekem sikerült vennem egy olyan felsőt, ami az izzadságot az aljába levezeti és ott van egy réteg, ami megköti. Nyilván télen nem olyan nagy a vízvesztés, mint a melegebb napokon, de ez praktikus, hisz én sokat futok, minden áldott nap. Túl öltözni sem érdemes, mert akkor -én így voltam régebben-azzal voltam elfoglalva, mit tudnék ledobálni magamról a közel másfél óra altt. A felsőt bármelyik futó- illetve sport boltban meg is lehet venni, 12 e Ft. Megéri az árát, egyetlen ujjatlan f.póló van alatta.
Jó futást kívánok, akár télen is!
Üdv.: Rea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!