Hogyan öltözzek szexin ilyen hidegben?
A combfix fehérnemű, és illetlen dolog mutogatni, ahogy a bugyi sem illendő, ha kilátszik, vagy a melltartó.
Ha neked csak az a szexi, hogy mindened kilátszik, akkor vegyél fel egy miniszoknyát, egy kivágott topot, egy combfixet, és fagyjál meg. :P
Az illendő szoknyahossz itt ér véget: állj egyenesen, és nyújtsd ki a kezed. Ahol az ujjad véget ér, legalább addig érjen a szoknya is.
Egyéb esetben sanszos, hogy kilóg a se.gged hátulról. :)
A combfix az nem térdfix, tehát ennél a vonalnál feljebb ér: nem látszik ki a szoknya alól, csak ha leülsz, és keresztbe teszed a lábad.
Amennyiben nem tudod cirka combtőig húzni a harisnyát, akkor az kicsi, vegyél egy, vagy két számmal nagyobbat.
A miniszoknya alól SEM látszódhat ki a combfix.
A szexi és az ízléstelen "utca széli k.va-style" között hatalmas a különbség, és elég gáz, ha te ezt nem érzed.
Apropó: az út mellett szokott állni egy sz.pógép, azon ilyen hidegben egy szál csipkeharisnya van, alatta piros tangával, meg egy köldökig érő szőrmekabát, mindezt megkoronázza egy térd fölé érő lakkcsizmával.
Ha ő egész nap nem fázik így, sztem te sem fogsz, és a te felfogásod szerint "szexi" leszel.
:)
a zokni meg az egyszerű harisnya is fehérnemű és ne látszódjon ki? hmm... ennek ellenére elég sok emberen látom ezeket.
és nem a seggem lóg ki a szoknya alól hanem max 1-2 centi látszik a combomból, és bizony szexi. próbáld ki ha mered:P
mellesleg egyáltalán nem a kérdésre válaszoltok hanem próbáltok kioktatni. nekem ez szexi és kész, miért nehéz elfogadni hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint ti? nem úgy nézek ki mint az útszélén álló ízléstelen ribancok. nem hordok tűsarkú csizmát, se kivágott topot. de mindegy is.
kíváncsi lennék nektek vajon mi szexi... a cicanaci meg a most divatos csizma, segg alá érő pólók??? :X
Vicces vagy kérdező.
Én nem akarok útszéli prostinak látszódni de ha neked ez jelenti a szexit:D
Csak úgy elmondanám, hogy úgy is lehet valaki szexi, hogy nem rakja ki mindenét. De persze nem akarlak erre rábeszélni, csak leírom ahogy én látom a dolgokat..
a kérdés meg az hogy hogyan öltözzek fel szexin így télen, lehet ötleteket írni ha van.
nem kell kioktatni mert nektek nem tetszik a példa amit írtam. más is lehet szexi ez tény, nem csak az... de nem a divatos cicanaci. számomra az tömegcucc, amit én sose hordanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!