Hogy öltözzek fel?
Figyelt kérdés
Kamionosok és K*rvák buliba készülök és be kell öltözni és nem kamionosnak szeretnék xD
Nem egy szál tangába meg melltartóba szeretnék menni.
ÖTLETEKET KÉREK....Hogy milyen ruhát vegyek fel!!!
2012. nov. 5. 15:27
1/6 anonim válasza:
miniszoknya, magassarkú,ilyen lyukacsos harisnya, valami kivágott felső
jó kis buli lehet :)
Mennyi idős vagy?
2/6 anonim válasza:
miniszoknya, magasarkú csizma és mély dekoltázs + erősebb smink
3/6 Kései Sirató válasza:
Neccharisnya, rikító rúzs, tupírozpott haj és nagyon rövid mini szoknya..
4/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok :)
köszönöm a válaszokat
2012. nov. 5. 15:44
5/6 anonim válasza:
Múltkor Plastic tinkerbellnek volt egy outfit videója, ahova az egyik komizó írta, hogy simán elmehetne egy ilyen jellegű buliba. Bokacsizma volt rajta, miniszoknya vagy naci, és derékon megcsomózott ing, ha érdekel, keresd meg, szerintem nagyon inspiráló egy ilyen partira.
6/6 ívy1 válasza:
Bár cicanaci párti vagyok,de ha egy fényes párducmintás cicanaciba,piros magassarkúba és egy rövid mélyen dekoltált felsőbe mennél,az No 1 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!