Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Stílusváltás. Hogyan?

Lány csak kérdése:

Stílusváltás. Hogyan?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy itt a nyár és meg szeretnék változni külsőleg. Szóval úgymond egy nyaram van a stílusváltásra, hogy a következő évfolyamra már kicsit csajosabb legyek. Nem r*banc akarok lenni.

A barátnőim többsége is már csajos/csajosabb.

Mostani stílusom (ha ezt stílusnak lehet nevezni...): farmernadrág, pulcsi, póló, sportcipő. Szerintem elég unalmas. A stílusváltást meg már régóta meg szeretném valósítani, de, ha megyünk vásárolni mindig, csak pólókat meg ilyeneket hozok el.

Külsőm: Az arcom állítólag hasonlít Ashley Olsen-re, csak annyi a különbség hogy nekem szőkés barna hajam és zöldes-barnás- kékes szemem van, a bőröm világos, ezek alapján milyen színek állnának a legjobban? Alacsony vagyok (160 cm). Kicsi (/közepes) melleim vannak, a csípőm és a vállam elég széles, nagy combom van, a hasamon van egy kicsi felesleg.

2012. dec. 11. 20:29
 1/5 anonim válasza:

Ugyan ez volt velem is. :) 17 éves koromig én elég fiúsan öltözködtem. Deszkás cipő, bő gatya, hosszú tág pólók. Attól még, hogy valaki csinosan szeretne kinézni nem lesz ribanc.

Szerintem pólókról kezdj áttérni inkább csinosabb toppokra. Használj színeket. A szőkés barna hajhoz(nekem is az van) nagyon jól megy egy fehér topp meg egy világosabb farmer magassarkúval. Ehhez nem kell túlzottan túlzásba vinni a kiegészítőket, viszont egy egyszerűbb átlagos ruhát könnyen feldobhatsz egy nyaklánccal vagy egy csinos övvel. :) A sminkelést se vidd túlzásba. A leírtak alapján szép arcod van, elég egy kis spírál meg maximum szemhéjtus. Jah, és végül a hajad hord kibontva,vagy kösd lazán kontyba úgy a legnőiesebb.

remélem tudtam valamit segíteni :)

2012. dec. 11. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:
igen már ezzel is előrébb járok.:)) ksözönöm szépen a segítségedet!
2012. dec. 11. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy szűk farmer, csinosabb felső és egy blézer is jó választás, mondjuk egy telitalpú vagy magassarkú cipővel... Ha nem szoktál magassarkút hordani - és gondolom nem szoktál :) - akkor először a telitalpú cipőket ajánlanám, mert abban sokkal könnyebb menni.
2012. dec. 11. 21:29
 4/5 laci911 ***** válasza:
0%
Gratula nő letedre mi nem megy ?Az a biches aki annak tratja magát ...gondolom nem anyukaddal élsz figy egy szép nő megrzçsbôl vasßrol .Hagyd ,hogy el ragadjon a vágy ....
2012. dec. 11. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szűk farmer, telitalpú, topp, kötött pulcsi, pár öv.

Ennyi. Én is most estem át rajta.

2012. dec. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!