Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis stílusváltás de hogyan? 21L

Kis stílusváltás de hogyan? 21L

Figyelt kérdés
Mostanában stresszes életem volt, úgy érzem elhanyagoltam kicsit magam. Minden nap gatya pulcsi összeállítást hordok, ugyanolyan kiengedett frizurával. Ezek a ruháim nem rosszak, csak minden nap túl egysíkú. Pedig az alakom se rossz, majdnem minden jól áll. Szeretnék változatosabb lenni, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Sajnos anyagilag nem állok valami jól. Tehát teljesen új kollekciót nem tudok venni. Olyan darabokra lenne szükségem, amelyeket sokoldalúan lehet hordani. Valaki ötlet? :)

2011. dec. 29. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár én még csak 16 éves vagyok, leírok pár tippet, remélem azért hasznos lesz a válaszom.:)

Nem kell feltétlen új ruhákat venned. Szerintem a hajadat is variáld, feltűzve, halszálkafonás, rendes fonás, stb. Én úgy szoktam, hogy gumival felgumizom, és egy pálcikával kontyba feltűzöm.

A különböző kiegészítők is rengeteget dobnak. Vehetsz akár gyöngyöket, pár száz forint, de nagyon szép karkötőket lehet belőle csinálni.

Én például a nadrágokat néha nadrágtartóval is hordom, de nem húzom fel, hanem hagyom lógni.

Gombokkal is lehet variálni, nekem vannak például gombfülbevalóim.

Tudom, ezek nem tűnnek annyira nőcisnek, de remélem azért picit tudtam segíteni, ha nem is sokat:)

BÚÉK!:)

2011. dec. 29. 12:44
 2/5 A kérdező kommentje:

szia! köszi a válaszodat, jó ötleteket adtál :)

a halszálkafonást meg a pálcikás kontyot nem tudod elmagyarázni? vagy esetleg valami videót linkelni? mert jól hangzanak, de nem tudom magamnak megcsinálni. :(

2011. dec. 29. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a halszálka fonás, de ha kell keresek jobb videót!:)

http://www.youtube.com/watch?v=VRxcjV6NlJM

A lényege, hogy két felé osztod a hajadat. Mindig az egyik fél széléből átteszel a másikhoz. Sok idő kellett mire belejövök nekem is. De ha ez a videó nem jó, írd be youtube-ba, hogy fishbone braids:)

A konythoz: http://www.youtube.com/watch?v=ppzJDJ9RNmo

Az a lényeg, hogy lófarokba feltűzöd. Aztán így a mutatóujjaddal bepödröd, és feltekered. A botot meg beszúrod, aztán át a kontyon és a hajadba.

HA nem jó a videó, vagy kell még más útmutató szólj, és segítek/keresek!:)

2011. dec. 29. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg olyan alapdarabokat beszerezni, amiket a már meglévő ruháiddal, de egymással is tudsz párosítani. Az iylenek például egy jó szabású fehér vagy világosdrapp ing, sötétebb farmer, blézer, egy szép, mintás sál... De egy feltűnő, de ízléses ékszer is feldobja a szettet.

Belinkelek egy videót, ahol 7 alapdarabot mutatnak be, és hogy azokat hogyan variálhatod különböző stílusban:

http://www.youtube.com/watch?v=yTa76WVhwb4&feature=plcp&cont..

2011. dec. 29. 19:00
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek :)
2011. dec. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!