Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a baj a Premier Outlet...

Mi a baj a Premier Outlet Centerrel? Miért szólja le mindenki?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs vele (azt leszámítva, hogy nekem nagyon kiesik, tényleg a világ végén van), rengeteg jó ruhámat vettem ott, amiket tényleg évekig hordok. De sokan nem veszik a fáradtságot, hogy elnézzenek ilyen helyre, csak fújják, hogy ők nem engedhetik meg maguknak a márkás ruhákat, inkább kimennek az ázsia centerbe, piacra stb. Utána meg sokan irigykednek (még, ha nem is vallják be) azokra, akik megtehetik, hogy igényes, jó minőségű ruhákban járnak. Szinte csak márkás ruháim vannak és állítom, hogy nem költök többet mint azok akik piacon, butikokban vásárolnak.
2009. aug. 19. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Huhh elég messze van de imádon nagyon szeretem nagyon jó cuccok vannak ott^^Ott vettem a louie Voutton tatyómat is:)Imádom(L)
2009. aug. 19. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jókis hely, nemtudom kinek van baja vele

Amúgy előzőnek: HA már vettél egy Louis Vuitton táskát, tanuld meg leírni is, mert így elég trógeres...

2009. aug. 21. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat én is így vagyok vele. Csak, ha volt itt ezen az oldaon a Premrier O.-tel kapcsolatban kérdés mindenki leszólta, meg, hogy kínai, meg használtruha stb, mondjuk én ezt nem tudom de akkor is márka és, tartós, és legalább nem azt látják, hogy kínai cuccokban jársz, persze nem szólom le akik kínaiból öltözködnek, mert nincs pénzük márkás ruhákra csak megjegyeztem :-)
2009. aug. 21. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én még nem hallottam volna, hogy valaki leszólta volna...

Én is imádok oda járni, de messze van. :( Ha mégis elmegyünk, és nem kapunk semmit amit szerettem volna, akkor rossz, de ha spontán megyünk, arra járunk, akkor sikerül. Szóval ki kell fogni.

2009. aug. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!