Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Estél már el magassarkúban?

Estél már el magassarkúban?

Figyelt kérdés

Tűsarkú, platform, éktalpú? Hogy sikerült elesni? Ez nem rettentett el a további hordásától?

Én egyszer estem, nagyon ciki volt, buszról leszállva fehér nadrágban, saras járdára. Nem elég hogy ott mindenki röhögött, még hazafelé is mindenki azt bámulta milyen koszos vagyok. Ez egy éktalpú 10 cm sarkú platform cipőben sikerült, azóta sem mertem felvenni újra :/

2012. nov. 25. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

nem estem még el,de olyan volt hogy a lépcsőházak előtti rácsba beleszorult a sarkam és nem akart kijönni. Hiába rángattam csapdába estem :D Le kellett venni a cipőm és feszegetni a rácsot,érdekes látvány voltam hogy mezítláb a rácsot szerelgetem..

Végül odajött egy ismeretlen férfi segíteni aki megemelte a rácsot és kicsit szétfeszítve kijött a cipő..:D

De olyan is volt hogy letörött a cipőm sarka és bicegve mentem haza mint aki most tanul menni magassarkúba..akkor hál isten nem voltam egyedül:)

Ne aggódj megesik az ilyen, ne szégyelld magad emiatt:) Visszagondolva később vicces lesz:)

2012. nov. 25. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

En is buszrol leszallva estem el, kibicsaklott a bokam, de senki nem latta ahogy lezubogtam szerencsere. :S

Akkor par napra hanyagoltam a magas sarkakat...

2012. nov. 25. 11:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Az első magassarkúmat (8 cm) szalagavatóra/ballagásra vettem apummal. Ahogy felpróbáltam a boltban, mondta, hogy akkor menjek egy kört. Nagy magabiztosan el is indultam, mert kényelmes volt a cipő, aztán megcsúsztam azon a fránya fényezett padlón... de akkor ő ott termett, és el is kapott ^^

Szóval nem, nem történt még ilyen. Sikeresen letudtam a szalagavatót és a ballagást is benne, sőt, az érettségi büfére abban cipeltem fel a második emeletre a kartonnyi italokat.

Ettől függetlenül nem szoktam hordani, mert faluban lakom, ott meg nem lehet benne normálisan menni a földutakon. Amikor érettségire mentem, akkor pl. pont esett az eső, de közben valamin ügyködtek a munkásemberek, és csak úgy tudtam átjutni rajtuk, hogy átgázoltam minden sártengeren. Na, az gáz volt.

Meg hát mondjuk elég magas is vagyok, szóval felesleges. Amúgy is jobban szeretem a kényelmes, sportos cuccokat.

2012. nov. 25. 12:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kell nekem ahhoz magassarkú,hogy elessek :D
2012. nov. 25. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Még csak megbotlottam benne, de nem régóta hordok, ilyet (telitalpút), szóval, ár készülök rá lelkileg.:)

Egyik karácsonykor viszont jeges volt a szolgalmi út, szóval konkrétan fel kellett rajta húzniXD.

2012. nov. 25. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Négyes :D

Esni még nem estem el benne, de nekem is beszorult a lábam, hasonlóan, mint Kvittáé, csak épp a metró mozgólépcsőjénél :D Tök ciki volt, de végülis levettem a cipőt és kitéptem a rések közül.

2012. nov. 25. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nyáron múzeumba menet estem el platformban, kavicsokon, a táskám repült egy kicsit, de szerencsére csak hárman látták.
2012. nov. 25. 18:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, tűsarkú+platform! Vicces volt
2012. nov. 25. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:

platform,és macska köves képcsőn mentem le és majdnem kibicsaklott a bokám,nem estem el szerencsére..

de az érdekes az az,hogy pár éve hordok magassarkút jó nem rendszeresen hetente 1x,de sose ment ki a bokám viszont a nélkül már 2x is kiment szóval nem tudom elég érdekes :D

2012. nov. 25. 21:39
 10/10 kingacica11 válasza:
Én barátnőmnél jártam egyszer így. Vettem egy 15 centis szandált gondoltam ugyis este van felpróbálom s átmentem barátnőmhöz. Késöbb mondta, hogy siessünk mert elkell ugrania ismerőséhez, felkaptam a szandit s ő már az ajtó elött várt, én megpróbáltam sietni de roszul léptem kiment a bokám :/ és az előszobájukban ami a falra volt akasztva mindenbe megpróbáltam kapaszkodni. Szép rumlit csináltam nem beszélve arról, hogy a szülei is kijöttek a nagy csörömpölésre... azóta jobban oda figyelek és nem sietek ha magassarkú van rajtam!
2012. nov. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!