Buliba el lehet még menni miniszoknyában és magassarkúban (harisnyával persze), vagy már hideg van hozzá? 22/L
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 00:00
1/20 anonim válasza:
elég ribis, és szerintem hideg van, de te tudod, ahogy érzed. a harisnyától is függ. mennyire vastag?
2/20 A kérdező kommentje:
csak vékony harisnyám van, de gondolkoztam csizma és miniszoknyán is, de nekem meg az tűnik túl kihívónak :S
2012. okt. 20. 00:40
3/20 anonim válasza:
Mitől lenne ribis, komolyan nem értem..?
Vastagabb harisnyával simán fel lehet venni. Én télen is hordok rövid szoknyát, dupla harisnyával, meg veszek a szoknya alá derékmelegítőt.
4/20 anonim válasza:
Semmi ribis nincs ezen.
Nem tudom, én elég fázós vagyok, szóval én már csak vastag pamut harisnyával veszek fel miniszoknyát... de aki nem fázós ennyire az még nejlonharisnyával is felveheti...
5/20 Pub válasza:
mert bp en aki így megy bulizni arról azt hiszik h pasizni akar.
6/20 anonim válasza:
És ezt hol tartják így? A falutokban?
7/20 anonim válasza:
Ja és attól, ha valaki uram bocsá' pasizni akar miért lesz ribi?
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)! Most már tényleg nagyon hideg lett, úgyhogy veszek majd vmi vastagabb harisnyát, vagy leggingsben fogok menni bulizni.
2012. okt. 31. 18:36
9/20 anonim válasza:
Én simán láttam még múlt hétvégén is buliból hazafelé tartó csajokat az utcán miniszoknyában, átlátszó vékony kis harisnyában és tűsarkúban. Pedig akkor már egy kézen bőven meg lehetett számolni a fokokat napközben is. Dideregtek is eléggé, és láthatóan siettek nagyon. Már amennyire tűsarkúban lehet persze, az eléggé visszafogta őket. :D
10/20 anonim válasza:
Fas.szopó kur.vák vtak,azok a minusz 20-ban is úgy öltöznek,ha befagy a pi.nájuk akkor is.Kérdező ez nagyon ribis,csizmával is cipővel is,aki buliba megy pasizni az 98%-ban ribanc,főleg ha ilyen ruhában teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!