Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Estél már el magassarkúban?

Estél már el magassarkúban?

Figyelt kérdés
Elmesélnéd hogy történt? :)
2010. okt. 26. 16:09
 1/10 Réti bubuzér ***** válasza:
100%
Hát az úgy volt, hogy szaladtam, de volt egy repedés a járdán, megakadt benne a sarkam, és akkorát takartam, mint a rövidlátó kőszáli sas, aki nyúlnak nézte a bazaltsziklát.
2010. okt. 26. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ó még lapostalpúban is...

nálam ez nem meglepő, elég szerencsétlenke vagyok =)

melyiket meséljem el? najo talán a leggázabb az volt... mentünk a tescoba néhány haverral, ott volt a srác aki nagggyon bejött... és végre ketten lemaradtunk és beszélgettünk, mikor ráléptem vmi papirra, és hanyattvágódtam. a srácnak a fejét látni kellett volna:D vörösödött de nem mert nevetni, csak mikor én is elkezdtem röhögni...

2010. okt. 26. 16:14
 3/10 A kérdező kommentje:
:D Ez jó! És jól meg is sérültél?
2010. okt. 26. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:

el még nem estem benne, de olyan volt már hogy megbicsaklott benne a lábam így oldalra. na nekem az is elég gáz, olyan sokszor van.

17/L

2010. okt. 26. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
énis estem már magassarkuba..xd télen suliba kimentünk csajokkal cigizni..azt levolt fagyva az egész udvar, olyan vt mint a koripálya igaz néhány helyen a ho még rajta volt, ott közlekedtünk, de mikor visszafele mentünk mindenki ott állt és muszáj volt a jégen mennünk..vt vmi kis emelkedő szerű gondoltam csak nem most esek el..erre nem megcsúszok és nem hasra esek?xDDD fél suli rajtam röhögött :/ de utolag énis szakadok magamon xdxd
2010. okt. 26. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
estem... térdműtét lett a vége, szalagszakadás és porcleválás. Sulimban valaki kilocsolta az amúgy is csúszós járólapra az innivalóját, én meg siettem órára, és hanyatt vágódtam, de úgy, hogy a térdem befordult alám. nem igazán tudom leírni, hogy hogyan is estem...
2010. okt. 26. 18:20
 7/10 A kérdező kommentje:
uhh..szegény uccsó :S
2010. okt. 26. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
el... :) szimplán mentem az utcán és rosszul léptem. nem volt nagy zakó, csak lehuppantam, és már keltem is föl :D *remélem senki nem látta*
2010. okt. 26. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
jaja :S próbáltam futni a buszmegállóhoz és térdre estem. természetesn pont ott állt egy rakás építőmunkás, akik ahelyett, hogy esetleg segítettek volna irtó humoros megjegyzésekkel bombáztak.
2010. okt. 26. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Esni még szerencsére nem, de a 10 cm-es cipőmben már volt, hogy a város legnépesebb utcáján siettem, mert késésben voltam, és megbicsaklott a jobb lábam, aztán a bal, úgyhogy csináltam egy "hullámzást". Elég idiótán nézhettem ki. :D
2011. márc. 14. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!