Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj az ha szeretem a kirívó...

Baj az ha szeretem a kirívó ruhákat?

Figyelt kérdés

Szeretem felhívni magamra a figyelmet a ruháimmal anyukám azt mondja hogy idétlen nagyon,és nem is támogat egyáltalán.Mit tegyek hogy elfogadja hogy én furán szeretek öltözködni?

Amúgy még csak 11 éves vagyok!!!

2009. aug. 16. 14:19
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Te IQ betyár poénnak szántam , emelt bioszt tanulok heti 3 órában ne Te akard nekem megmagyarázni aki még a nyitott mondatoknál tart hogy miaz a biológia!!
2009. aug. 16. 17:53
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye gyerek nem te irtad hogy szereted viselni őket!De balf*sz vagy
2009. aug. 16. 17:55
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
kis csitri lehet hogy még nem is nő a szőr a lábad között...de undorító vagy
2009. aug. 16. 17:56
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

¨22 éves anyuka vagyok,én nem igen hagynàm a lànyomat 11 évesen kivàgott felsökben szaladgàlni.

Sokkal jobban illene hozzàd nem kivàgott divatos felsö,pl:fekete,eüst felirattal,vagy nagy divatba jött a naagy motivos felsö,de vannak neked valo bébidoll szerü felsök is.

11 évesen nem csak kivàgott felaöben mutathatsz jol,egy aranyos piros felsö valami csillogo diszitéssel,vagy egy vagàny halàsz farmer gatya.

Nem akarlak leszolni,de elég idöd lesz még kihivoan öltözködni.

Élvezd hogy ilyen fiatal vagy!

2009. aug. 16. 18:53
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

OFF: na,az ilyenekből lesznek az olyan lányok akik 18 éves korukra már ki vannak égve...

ON: így van,baj. az utolsó mondatodban meg is fogalmaztad miért: még csak 11 éves vagy. tanulj meg civilizáltan beszélni,és 14-15-16 évesen kezdj el nőiesebben öltözködni,onnantól elfogadott,de túlzásba ne ess mert csak a fél várost végigkefélő srácok értékelik az útszéli-stílust.

2009. aug. 16. 19:37
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

1. Ízléstelen 2. Idétlen 3. (gondolom) nincs melled szal "kivágott felsö...hemm...vicces lehetsz: D

IZLÉSTELEN, ENNYI

2009. aug. 16. 23:03
 37/38 anonim ***** válasza:
76%

Már nem azért, de akármennyire is kicsi vagy még, szerintem nem kéne úgy beszélned, mint egy sarki k*rvának. Én 11 évesen még nagyban játszottam, meg már akkor is szerettem csinosan öltözni, de egyáltalán nem hívtam fel magamra a figyelmet, csak olyan lányosan öltöztem. Vegyél vissza mind a beszédstílusodból, mind az öltözködési szokásaidból, mert könnyen egy kis r*bancnak tarthatnak már így, 11 évesen is..szerintem lehet szépen öltözködni anélkül is, hogy feltűnősködnél. Amúgy meg 11 évesen szerintem már nem vagy annyira kisgyerek, hogy ne fogd fel, hogy bármikor megerőszakolhatnak akár faluban laksz, akár nagyvárosban..Bár..ha így haladsz, biztos megbecsült tagja leszel a társadalomnak. Már most gratulálok:D

16/L

2009. aug. 17. 17:18
 38/38 anonim ***** válasza:

Istenem, hogy lehet ennyi eszed? :"D

11/L

2010. szept. 1. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!