Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj az ha szeretem a kirívó...

Baj az ha szeretem a kirívó ruhákat?

Figyelt kérdés

Szeretem felhívni magamra a figyelmet a ruháimmal anyukám azt mondja hogy idétlen nagyon,és nem is támogat egyáltalán.Mit tegyek hogy elfogadja hogy én furán szeretek öltözködni?

Amúgy még csak 11 éves vagyok!!!

2009. aug. 16. 14:19
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Ha nem bírsz valami pozítívat írni akkor húzd el innen a bendődet és ne is írj.
2009. aug. 16. 15:00
 12/38 anonim ***** válasza:
97%

Oké pozitív válasz:

Mond meg az anyukádnak, hogy a te 11 évesen kivágott ruhákban szeretsz járkálni mert szereted, ha a két szúnyog csípésed kilóg...

11 évesen alakod sincs, akkor meg mit akarsz kivillantani ?

2009. aug. 16. 15:04
 13/38 anonim ***** válasza:
93%

Hát nemtudom...eddig azt hittem 12 éves kislányokra jön rá először ez az egész,de akkor máris csúszott a limit 11-re..egyre jobb.. :|

Énis szeretem a dekoltált felsőket ,de én 16 vagyok..

Várhatnál még pár évet ezzel a nagylányoskodással.Nem csodálom hogy anyukád szerint idétlen..

Amugy a barátnőid is így öltözködnek?:|

Van esetleg pasid?Cigizel?

Csakúgy érdeklődök:D báár az beütne ha igen XD

De nem lepődnék meg:P

"Mit tegyek hogy elfogadja hogy én furán szeretek öltözködni? "

Hát majd max hozzászokik,de ugyanúgy idétlennek fogja tartani,és nem csak ő, hanem még sokan mások.De úgyse hallgatsz a kívülállók véleményére,tudom én :D

2009. aug. 16. 15:12
 14/38 A kérdező kommentje:

oh és te hány éves vagy?11 és fél?

inkább már nem is írok semmit mert úgy is tod hogy nem érdekel amit írsz.

2009. aug. 16. 15:13
 15/38 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy nem hallgat, de ha nem bírja a kritikát, meg a válaszok sem érdeklik akkor meg mit keres itt ?
2009. aug. 16. 15:15
 16/38 anonim ***** válasza:
96%
ki 11 és fél??
2009. aug. 16. 15:18
 17/38 A kérdező kommentje:
bocs nem neked írtam hanem az előtted írónak!!!
2009. aug. 16. 15:24
 18/38 anonim ***** válasza:
95%
honnan tudod,hogy melyik az előttem lévő,meg hogy ezt ki írta? időponttal szokás jelezni,hogy kinek szólsz
2009. aug. 16. 15:27
 19/38 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nekem írta. De tudod tévedtél. Én még csak most leszek nagy csoportos ovis, de már is értelmesebben gondolkodom mint te. Ez valamit csak elárul az ájkú szintedről.

Na sziasztok kis pajtások !

2009. aug. 16. 15:34
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

Én 11 évesen még javában a Barbie házikót építettem. Öltözködésemmel foglalkozni csak 15 éves korom után kezdtem.

Hidd el, nem maradsz le semmiről. Anyukádat megértem miért nem engedi, hogy kirívóan öltözz. Ennyi idősen egyszerűen nem illik, és nem való. Ennyi idős gyerekeknek nem is gyártanak olyan ruhákat. Csak nevetségesen néznél ki egy felnőttesebb ruhában. Inkább élvezd, hogy gyerek vagy még, mert sajnos nem tart sokáig.

Ha kirívóan akarsz öltözni, akkor korodhoz mérten inkább csak annyit tegyél, hogy szép lányos, színes holmikat vesztek. 11 évesen nem nagyon tudod még midet kihangsúlyozni.

Ja és ne beszélj így í nálad jóval idősebbek, mert mindegyiküknek igaza volt. Én is tudnék erősebb választ írni, de olyan mindegy, hiszen kicsi vagy még. Jobb, ha az ember inkább kedvesen közelít a dolgokhoz, hátha eléri, hogy az illető kicsit elgondolkodjon rajta.

2009. aug. 16. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!