Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj az ha szeretem a kirívó...

Baj az ha szeretem a kirívó ruhákat?

Figyelt kérdés

Szeretem felhívni magamra a figyelmet a ruháimmal anyukám azt mondja hogy idétlen nagyon,és nem is támogat egyáltalán.Mit tegyek hogy elfogadja hogy én furán szeretek öltözködni?

Amúgy még csak 11 éves vagyok!!!

2009. aug. 16. 14:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
te jó isten..tényleg vonulj vissza ez eléggé olcsó k*rvás dolognak hangzik így... 11 évesen..te jó ég...felejts el, legyél kisgyerek, amilyen valójában vagy!
2009. aug. 16. 14:24
 2/38 anonim ***** válasza:
77%
Ha majd egyszer egy beteges valaki elkap és megeröszakol, akkor majd elhiszed, hogy jobb lett volna anyukádra hallgatni.
2009. aug. 16. 14:27
 3/38 A kérdező kommentje:
Nem a kérdésemre válaszoltatok.Jaj meg én nem nagy városban élek ahol megerőszakolják az embereket.
2009. aug. 16. 14:30
 4/38 anonim ***** válasza:
97%

Na tökmag ebből látszik hogy kisgyerek vagy még. Attól hogy falun laksz még megerőszakolhatnak és olyan is, akiről nem gondolnád.

És igen baj, hogy 11 évesen kirívóan akarsz öltözködni. Inkább te fogadd el jó anyád teljesen jogos tanácsait.

2009. aug. 16. 14:38
 5/38 A kérdező kommentje:
fogd be a pofád,látom nehéz a felfogásod,én azt mondtam hogy én kirívóan szeretek öltözködni nem azt hogy úgy akarok öltözni.Ilyen nehéz felfogású embereknek mint te semmmi keresnivalójuk ezen az oldalon.
2009. aug. 16. 14:48
 6/38 anonim ***** válasza:
97%

igen,baj. Nemtudom hova viszitek már el magatokat ennyire,11 évesen én,meg úgy szinte az egész mostani előtti generáció vagy azt hordta,amit az anyja adott rá,vagy pedig normális gyerekruhákat. Lehet,hogy 11 évesen nagynak gondolod magad,mi is azt hittük,hogy hű már 11 évesek vagyunk,de közbe nagyon kicsi vagy még.

De amúgy várj,most felmerült bennem,hogy hogy érted azt,hogy kirívó,feltűnősködő,"fura" ruhák?Pl? Kivágott felső,ilyesmi, vagy ilyen rikító színes istentudja milyenek:D?Erre válaszolj már lécci,mert végülis más kategória,

De amúgy lehet,hogy most tetszik neked,de majd 2 év múlva megnézed a mostani fényképeidet,és akkor majd észreveszed hogy miket hordtál XD

16L

2009. aug. 16. 14:51
 7/38 anonim ***** válasza:
98%

11 évesen, ilyen mocskos a szád?????

nyugodtan öltözködj kirívóan hátha megerőszakolnak vagy valami hasonló.

én a helyedben azért visszavennék az arcomból 11 éves létedre.

gondolodjál már kikkel beszélsz....

talán egy kicsit idősebbek vagyunk ám:)

2009. aug. 16. 14:53
 8/38 A kérdező kommentje:
Aki legalább előtted írt az kúltúráltan mondta el a véleményét.
2009. aug. 16. 14:56
 9/38 anonim ***** válasza:
97%

"fogd be a pofád,látom nehéz a felfogásod,én azt mondtam hogy én kirívóan szeretek öltözködni nem azt hogy úgy akarok öltözni"

Na most akkor mi is a bajod ? Gondold már át ezt a mondatodat és fogalmazd meg értelmesen. Vagy inkább go homokozni az lehet jobban megy.

2009. aug. 16. 14:57
 10/38 A kérdező kommentje:

inkább a kivágott felsők,meg ilyesmi.

Bocs hogy az előző válaszban nem írtam meg.:)

2009. aug. 16. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!