Így jól mutatnék, vagy idétlen lenne?
Van két darab piros színű hosszú ujjú pólóm. Valami minta van rajtuk a mellkas részén, de már nem rajongom érte. Erre a hosszú ujjú piros pólóra gondoltam felvenni egy rövid ujjú fekete pólót (a könyökömig ér max az ujja). A két szín együtt, plusz egy sötétkék farmer hogy mutat? Főleg lányok/nők válasza érdekelne, de bárkiét szívesen fogadom, aki normálisan válaszol!
F/30
nem látok benne semmi kivetnivalót. szerintem abszolút jók lennének így a pólók, ha így hordanád őket.
19/L
elmegy, bár nekem ez csak simában tetszik
zenekaros ráhúzva egyszínűre, nekem nem jön be
Köszi a válaszokat!
Munkahelyen gondoltam, irodában dolgozom. Pulóverben meleg volna, csak rövid ujjúban pedig fáznék. Illetve ahogy írtam is, nincsenek igazán kihasználva azok a fekete pólóim. Ezzel is tudnám változtatni a ruha repertoárom, ugyanis 4 nővel dolgozok együtt és azért ti is tudjátok, h a nők milyen figyelmesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!