Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Így jól mutatnék, vagy idétlen...

Így jól mutatnék, vagy idétlen lenne?

Figyelt kérdés

Van két darab piros színű hosszú ujjú pólóm. Valami minta van rajtuk a mellkas részén, de már nem rajongom érte. Erre a hosszú ujjú piros pólóra gondoltam felvenni egy rövid ujjú fekete pólót (a könyökömig ér max az ujja). A két szín együtt, plusz egy sötétkék farmer hogy mutat? Főleg lányok/nők válasza érdekelne, de bárkiét szívesen fogadom, aki normálisan válaszol!

F/30

2012. nov. 20. 21:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Csak mert van jó pár teljesen új fekete pólóm, különböző zenekarok logójával és nem hordtam még őket nagyon utcán, mert nyáron nagyon meleg van bennük, télen meg nem járunk ilyenben. :D Inkább koncerteken viseltem/viselem őket, de szeretném a fentebb vázolt módon is. Ugyanakkor nem szeretnék közröhej tárgya lenni.
2012. nov. 20. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:

nem látok benne semmi kivetnivalót. szerintem abszolút jók lennének így a pólók, ha így hordanád őket.

19/L

2012. nov. 20. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ebben a formában hordható.
2012. nov. 20. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:

elmegy, bár nekem ez csak simában tetszik

zenekaros ráhúzva egyszínűre, nekem nem jön be

2012. nov. 20. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy gáznak nem gáz a ruha, hordható, nekem mindenesetre személy szerint nem jönne be.
2012. nov. 20. 21:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Munkahelyen gondoltam, irodában dolgozom. Pulóverben meleg volna, csak rövid ujjúban pedig fáznék. Illetve ahogy írtam is, nincsenek igazán kihasználva azok a fekete pólóim. Ezzel is tudnám változtatni a ruha repertoárom, ugyanis 4 nővel dolgozok együtt és azért ti is tudjátok, h a nők milyen figyelmesek. :D

2012. nov. 21. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Irodai munkához én nem javasolnám.
2012. nov. 21. 13:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Nincs elvárt öltöny+nyakkendő senkitől, a nők se járnak kosztümben. Mindenki abban van, amiben jól érzi magát. :)
2012. nov. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!