Hogy áll rajtam ez a cicanadrág? Nagyon idétlen vagyok benne?
Tudom, hogy nem vagyok egy nádszál, de azért szerintem nem annyira rossz a helyzet. :) Mindig is utáltam a cicanadrágokat, sose hordtam, sőt a divatmániákat se követem, de ez valahogy nagyon a szívemhez nőtt. Hosszabb felsővel hordanám. De arra vagyok kíváncsi, hogy fel merjem-e venni utcára? Illetve ehhez milyen színű ruhadarabok illenek? Cipő milyen kell hozzá? És bocsi a rossz képekért!!!
Úú, szerintem ez borzalmas, bocsi. Mint valami bohócnadrág. :D
Én fel nem venném, max otthonra. :)
16/L
Jól áll neked a cicanadrág... Miért nem magyaros?:D
Igen ezt fehér hosszú felsővel jól nézne ki.
A cipő ilyen: [link] de jól nézne ki mondjuk a sportcipő is ,az egyik oldalt piros a másikon kék.:D
Köszi a válaszokat! :) A fel merjem-e venni dolgot úgy értettem, hogy nem áll-e hülyén a lábamon, mármint nem túl vastag hozzá a lábam? És meg tudok érteni minden negatív választ is, hiszen mindenkinek más az ízlése! :)
Ment a zöld kéz mindenkinek
/Ha lehet nemet és kort is légyszi!/
Nekem semmi bajom vele.De legközelebb iknább a barátnőidtől kérdezd meg mert itt tele van olyan emberekkel akik csak leszólni tudnak.Ezzel nem is lenne baj de mivel bántóan csinálják így már problémásabb.
Szerintem hordjad ha már megvetted.És annyira nem vészes.Mégis ki szabja azt meg, hogy akinek egy kicsit husi a combja az már nem húzhat fel cicanadrágot.Vannak sokkal durvább dolgok is az utcán.Amikor tényleg egy elhízott nőről van szó... és az jár cicanadrágban vagy éppen nagyon szűk pólóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!