Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll rajtam ez a cicanadrá...

Hogy áll rajtam ez a cicanadrág? Nagyon idétlen vagyok benne?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok egy nádszál, de azért szerintem nem annyira rossz a helyzet. :) Mindig is utáltam a cicanadrágokat, sose hordtam, sőt a divatmániákat se követem, de ez valahogy nagyon a szívemhez nőtt. Hosszabb felsővel hordanám. De arra vagyok kíváncsi, hogy fel merjem-e venni utcára? Illetve ehhez milyen színű ruhadarabok illenek? Cipő milyen kell hozzá? És bocsi a rossz képekért!!!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 8. 18:39
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

amanda▲ válasza:

ha amerikai vagy, nem vagy idétlen, viszont egyedi sem :(

Kérdező válasza:

Hát amerikai nem vagyok

És egyedi? Az már igen?

2012. júl. 9. 22:21
 22/24 anonim válasza:
Popsidról nem mutatsz fényképeket ?:P
2012. aug. 6. 14:39
 23/24 anonim ***** válasza:
te jó édes atyaúristen!
2012. aug. 8. 19:13
 24/24 anonim válasza:

elmondom a véleményem de ne sértődj meg :)

Egy kicsit husis a lábad és remélem a 3. képen nem a feneked van mert ha az akkor .... a nadrág borzalmas annyira tucat hogy az már fáj de hát te tudod megnéznélek az utcán és azt gondolnám ennek hogy jutott eszébe ezt felvenni de teljesen a te döntésed

2012. szept. 5. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!