Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy áll rajtam ez a cicanadrá...

Hogy áll rajtam ez a cicanadrág? Nagyon idétlen vagyok benne?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok egy nádszál, de azért szerintem nem annyira rossz a helyzet. :) Mindig is utáltam a cicanadrágokat, sose hordtam, sőt a divatmániákat se követem, de ez valahogy nagyon a szívemhez nőtt. Hosszabb felsővel hordanám. De arra vagyok kíváncsi, hogy fel merjem-e venni utcára? Illetve ehhez milyen színű ruhadarabok illenek? Cipő milyen kell hozzá? És bocsi a rossz képekért!!!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 8. 18:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amint látom megoszlanak a vélemények... Aki kultúráltan fejezte ki magát, még ha neki nem is tetszik a naci, azt a választ is elfogadom! Köszi a visszajelzéseket! :) /Lehet, hogy beleírhattam volna a kérdésembe, hogy közönséges véleményt ne itt.../ Amúgy nem szoktam hordani nagyon csajos cuccokat, inkább sportosan öltözök, de ebbe az egy darabba beleszerettem, szóval úgy éreztem ezt most megengedhetem magamnak. :)
2012. júl. 8. 20:52
 12/24 anonim ***** válasza:
ha amerikai vagy, nem vagy idétlen, viszont egyedi sem :(
2012. júl. 8. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem vastagok a lábaid:) Szerintem nyugodtan vedd fel, de arra figyelj, hogy nehogy a csíkok elforogjanak!
2012. júl. 8. 20:56
 14/24 ívy1 ***** válasza:
Maga a cicanadrág jól áll,de ez elég extrém.
2012. júl. 8. 21:10
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a kis biztatást a lábamról :D Hát amerikai nem vagyok. :)
2012. júl. 8. 21:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább ne erőltesd..inkább a lábaid mint a minta miatt..
2012. júl. 8. 21:33
 17/24 anonim ***** válasza:
de bazki, van az évfolyamban egy csaj, aki felvette ezt a nadrágot a suli utolsó hetében, 175 cm és max 50 kg, a lábai a felhőkig érnek és pálcikák, és még rajta is undorítóan állt ez a nadrág, még azt is kövérítette, simán eltudom képzelni, hogy ennek a csajnak tök normális lábai vannak..
2012. júl. 8. 21:35
 18/24 anonim ***** válasza:

nem vastag a lábad, de ezt a nadrágot ne vedd fel utcára

nagyon cirkuszi bohócos

2012. júl. 8. 22:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez nem áll jól bocsi a combod túl vastag hozzá ez olyanoknak állna jól akiknek nem ér össze a combjuk!!! NE vedd fel! 16/F
2012. júl. 9. 08:23
 20/24 anonim ***** válasza:

[link]

ilyen összeállításban talán jól mutat esetleg

converse, vans [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

én fehér ujjatlan hosszú pólóval esetleg farmer mellénnyel hordanám.

2012. júl. 9. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!