Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kifesthetem a lábkörmeimet a...

Kifesthetem a lábkörmeimet a gipszelt lábamon? Vagy az idétlen lenne?

Figyelt kérdés
Mert a másik lábamon már a szandijaimat hordom és mindig ki szoktam lakkozni a körmeimet szandálhoz meg papucshoz. 18/L
2010. máj. 9. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem simán kifestheted. én kifesteném :)
2010. máj. 9. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:

nyugodtan ;)

ha így érzed jól magad. De így jobban felhívod a gipszre a figyelmet. De ha nem zavar.. am miért van gipszbe a lábad?

2010. máj. 9. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Mért lenne idétlen? Fesd csak ki.
2010. máj. 9. 16:37
 4/7 A kérdező kommentje:

"miért van gipszbe a lábad?"

Lábközépcsont törés, tesióra.

2010. máj. 9. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kilakkozhatod, az idétlenebbül néz ki, ha csak az egyik lábadon vannak kifestve.
2010. máj. 9. 17:01
 6/7 anonim ***** válasza:

PERSZE!!!:))

Semmi baj nincs vele(szerintem).:)

Ha szépek a lábkörmeid,akkor nyugodtan próbálj ki valami erőteljesebb színt..:)

15/L

2010. máj. 9. 19:52
 7/7 anonim válasza:
Nekem most lett járógipszem, de valahogy az az érzésem, hogy nem szeretném mutogatni benne a lábujjaimat. Olyan, mintha mindenki azt figyelné. Pedig egyébként szívesen viselek körömlakkot szandálhoz, peeptoe-hoz. A járógipszet próbálom takarni harisnyával, csak így hordom, de így is sokan észreveszik és megbámulják. Legszívesebben otthon maradnék, csakhát most kezdődött a suli. A zoknit meg utálom, egyáltalán nem nőies.
2012. szept. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.