Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves lánynak ilyen csizma?

13 éves lánynak ilyen csizma?

Figyelt kérdés

Szerintetek "hordhatok" ilyesmi csizmákat, amikeknek van egy kis telitalpuk? Nem olyan magas a sarkuk, és menni is tudok benn. Jól állna nekem? Hosszú, karcsú lábaim vannak, vékony combom. Három osztálytársam is ilyet hord, én is szeretnék.

[link]

[link]

13/L

2012. nov. 16. 15:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
3%
jaj kiscsillag játsszál még egy picit ....ne akarj ilyen gyorsan felnőt lenni :)
2012. nov. 16. 21:26
 22/24 anonim válasza:
Én nem értem mi a bajotok.... Ne ribanckodjon meg stb... Nézzétek már meg hogy hogynéznek ki a mai 13 éves lányok -.- ő is csak nem akar kilógni a sorból ,mert ha kilógdz akkor megszívod (tapasztalat) és szerintem nagyon jók a csizmák :) főleg az első
2012. nov. 21. 20:57
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok és van egy hasonló csizmám. Ettől senki nem lesz r*banc. Már megbocsássatok de a 13 éveseket sem kell gyereknek nézni. Vannak elég sokan akik a korukhoz képest érettek.
2013. márc. 22. 16:26
 24/24 Fingkirály ***** válasza:

Kicsit kései válasz, azóta felnőtt a kérdező, de kb akik "k**váznak", pontosabban inkább a kérdező értelmezte úgy :)) - nem arra akartak utalni, hogy az illető prostituált lenne, ha 13 évesen így öltözik.

Csak tök egyszerűen, ha egy 13 éves kislány egyértelműen nőies, vonzó, csábító ruhadarabokat hord, akkor a férfiak szemében mint NŐ fog feltűnni, és nem mint KISLÁNY, és ne csodálkozzon, ha a férfiak (akár 30-40-esek is, hiszen a legtöbb 13 éves már elég fejlett manapság, kisminkelve-kirittyentve nehéz megkülönöztetni egy huszonévestől külsőre) esetleg úgy állnak hozzá, és olyasmi dolgokat akarnak tőle, amit még tőle igazából nem kellene. Na ezért van a sok barbizós oltogatás, igazából ők csak jót akarnak...

2018. aug. 22. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!