Szerintetek "hordhatok" ilyesmi csizmákat, amikeknek van egy kis telitalpuk? Nem olyan magas a sarkuk, és menni is tudok benn. Jól állna nekem? Hosszú, karcsú lábaim vannak, vékony combom. Három osztálytársam is ilyet hord, én is szeretnék.
Imádom...az én lábszáram nagyon vékony mondjuk, de ez a cipő nagyon jó, és nagyon masszív...A másik csizmám egy 8 centis sarkú csoda...azt is imádom, csak nagyon kényelmetlen...
Szerintem 5cm-ig nem számít olyan nagyon magasnak a csizma...:) még a te korodban...az más, hogy ezek tényleg nem praktikusak...
18/L
2012. nov. 16. 16:45
12/24 anonim válasza:
5. vagyok
pont ilyen csizmám volt 13 évesen (7.-es voltam)mint amit most linkeltél :)
2012. nov. 16. 16:46
13/24 anonim válasza:
még mindig az 5. hozzászóló vagyok
nem, nem vagy amiatt kurv@, hogy magassarkút akarsz hordani. minden kis-és nagylány szeretne, csak bele kell nőni :)
2012. nov. 16. 16:49
14/24 anonim válasza:
Hát a hozzáállás hibás (három osztálytársam is ilyet hord... KIT ÉRDEKEL?)... A csizma sarka szerintem kicsit magas. De ha tetszik vetesd meg, de előtte azért kérd ki szüleid véleményét is.
2012. nov. 16. 17:45
15/24 VandaxD válasza:
Ja eléggé kúrvás. Am tök jók,de nem 13 évesnek xDD
2012. nov. 16. 17:55
16/24 anonim válasza:
ami a kérdésbe van az sztam sok de ami a hozzásólásba az jó :D .
2012. nov. 16. 18:17
17/24 anonim válasza:
Ezek nagyon magasak, még egy felnőtt nőnek sem ajánlanám ha nem akar lábfájást.
Az én csizmám 6 cm-es sarkú, de bánom hogy megvettem, mert iszonyat kényelmetlen, nem is veszem fel inkább. 13 évesen inkább laposat vegyél, legalább nem megy tönkre a lábad meg gerinced.
2012. nov. 16. 19:51
18/24 anonim válasza:
tök hülyék vagytok,azér nem kell ennyire maradian gondolkozni...5cm az semmi ráadásul ha tud benne menni és a ruhái nem k.vásak akkor simán... lehet lepontozni:)))
2012. nov. 16. 20:32
19/24 anonim válasza:
20:32
5. hozzászóló vagyok
nem gondolkozok maradian, csak nem akarom, hogy rosszul válasszon. már leírtam, hogy miért nem választanám én sem ezeket a csizmákat, és az, hogy én nem 13 vagyok, az csak másodlagos szempont.
2012. nov. 16. 20:49
20/24 anonim válasza:
Nem szeretek efféle vitákba belemenni, de ezt tényleg nem értem. Miért kell lek*rvázni mindenkit? De tényleg, miért? Még nem láttam olyan magassarkúról/szoknyáról/ruháról szóló kérdést, ami alatt ne lenne legalább egy kéjhölgyekre utaló szó. Miért jó ez nektek? Ha szerintetek valami sok, akkor azt írjátok. Ráadásul jelenleg egy kislányról beszélünk! Szerintetek, hogy esik ez most neki? Milyen alapon várjátok el, hogy tisztelje a véleményeteket, ha rögtön vulgárisan nekiestek? Felnőttek vagytok, nem? Mutassatok példát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!