1/17 anonim válasza:
VÁÁÁÁÁ... NEM! Ordít belőle a ri-banckodás!
2/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. :D Ha ilyen a stílusa, akkor simán.
3/17 anonim válasza:
Én soha nem engedném hogy a 16 éves lányom ilyen magassarkúba botladozzon..Amúgy elég rib@ncos
4/17 anonim válasza:
hat hova szeretned felvenni? ilyen alkalmi csizmának? vagy pedig suliba hordani telen vagy mittudomenmikor? mert arra nem... ahogy az elözö illette a csizmat annak igaza van, mert olyan, ha minden nap viseled.
de szerintem ilyen alkalmi vagy milyen csizmának nemrossz, csak ne öltözz fel hozza nagyon kihivonak.
5/17 anonim válasza:
Szerintem ez senkinek sem áll jó, se nem egy 16 évesnek, se egy 25 évesnek, gusztustalan
7/17 anonim válasza:
Ha csak a SAROKig mész benne akkor igen
8/17 anonim válasza:
Ha szűzkúrvának készülsz tökkéletesss.
9/17 anonim válasza:
NEEEEEEM!!! nagyon ribis! Bocsi de ez az igazság!
10/17 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy mindenki első látásra rib@ncnak tituláljon, inkább ne vedd meg... És az ilyenekben alig lehet járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!