11/17 anonim válasza:
Hát, ez akárhány évesen is eléggé domina csizma. Max egy gogo táncosnak tudom elképzelni..:D
12/17 anonim válasza:
Szerintem szép. DE az ilyen csizmákba járni nagyon nehéz és a lábad nap végére olyan lesz,hogy lépni se tudsz. Amúgy ha megfelelően öltözöl fel hozzá akkor egyáltalán nem ribancos de tudni kell viselni az ilyen cipőket mert ebben biztosan megnéznek és nem mindegy milyen kép alakul ki rólad az emberekben:))
13/17 anonim válasza:
Elég "közönséges", dominás. Egy 16 évesen nemcsak ribis, hanem nevetséges is lenne.
15/17 anonim válasza:
Szerintem még egy 25 éveshez sem illik, nemhogy egy 16 éveshez.
16/17 anonim válasza:
Ez egyik korosztálynak sem jó.Túl ribis szerintem.Én ha fizetnének akkor sem venném fel, pedig imádom a magassarkúkat, és nem is 1-2 van itthon.
De ez?? A-A
17/17 anonim válasza:
a sarokmagassággal nincs gond, csak ez a lakk...emiatt nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!