Fiúk! Nektek az ellenszenves ha egy lány fiúsabban (nem teljesen fiúsan) öltözködik? Többi lenn
Figyelt kérdés
Nem csak az öltözködés hanem ha egy lány pl. lövöldözős játékokkal játszik egy lány ... Akkor nektek az ellenszenves???2012. nov. 10. 16:34
3/13 anonim válasza:
Csak ha jobban tolja az fps-t mint én, akkor megsértödöm.
4/13 anonim válasza:
Nem, mert én a 18 felettiekre hajtok. Addigra meg te is kinövöd:)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszii(csak hát én is ilyen vagyok) és megakartam róla győződni :))
2012. nov. 10. 17:01
6/13 anonim válasza:
Nem szeretem, ha fiúsan öltözködik.
7/13 anonim válasza:
lövöldözős játékokkal ha játszik az szerintem jó, de ha fiúsan öltözik+viselkedik az nem. Én a nőket szeretem nem a fiúnak kinézni akaró lányokat
8/13 anonim válasza:
nem ellenszenves, de az ilyen lányokat nem szoktam megnézni.
17/f
9/13 A kérdező kommentje:
Én nem fiúnak akarok kinézni :( Csak annyi hogy nem ribi cuccokat hordok mint a mai lányok..... Meg hordok fiú pulcsit azt ennyi.
2012. nov. 10. 21:26
10/13 anonim válasza:
Jó, és a skilled milyen? Engem ez érdekel:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!