Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire ellenszenves nektek, ha egy lány izmos?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 13:57
1/10 anonim válasza:
Egyetlen egy izmos lány jöhetne csak szóba,Toldi Zsuzsi.Nem az izmai miatt,hanem mert nyamii..
2/10 anonim válasza:
én kimondottan az ilyen lányokra vadászok :)
3/10 anonim válasza:
Ha tul izmos, akkor nem erzem noiesnek.
4/10 anonim válasza:
Én szeretem a sportos lányokat. Mennyire lenne izmos az illető? Nagyon body builder típus nem jön be.
5/10 anonim válasza:
Ellenszenvees? Ellenszenves valaki a viselkedésétől lesz, esetleg ha testi jegy, akkor sunyi arc. Testalkattól semmiképpen.
Amúgy az izmos lány az ideálom, és mivel nem végletekben gondolkodom, ezért nem csak a budibilderalkat jut eszembe erről, pláne, mivel azt hormonális készítmények nélkül egy nő _nem tudja_ elérni. A nők nehezebben izmosodnak, mint a férfiak, és akkor izomtömeget sem tudnak magukraszedni, így hogy egy átlagcsaj túl izmos legyen, az a lehetetlen-kategória.
6/10 anonim válasza:
Toldi zsuzsinak kib*szott ronda feje van :D
7/10 anonim válasza:
"Toldi zsuzsinak kib*szott ronda feje van :D"
Én is ezt hittem,de ha beleképzeled magad a szájába,máris nem olyan ronda a feje.Szép fogai vannak és széles szája.Mellesleg mindig van nála egy doboz proteinpor!:D
9/10 anonim válasza:
Ez a Toldi Zsuzsi csoda, hogy nem nyerít...
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!