Hogy lehetnék dögösebb?
Nem értek egyet az elöttem szólóval, mivel teljesen természetes, ha tetszeni akarsz a párodnak.
De amúgy milyenfajta tippeket akarsz? Bármint, az öltözködéssel vagy mivel kapcsolatba?
Például eurós boltokban olcsón kapsz smink kellékeket, nem is annyira gagyi a minőségük, például a Lora szemhéjpúder jó minőségű. Körömlakkot. A hajad kicsit másképp vágatod és rakatsz bele melírt, vagy feldobod egy kis színezővel, festékkel.
Mihez lenne kedved, hol vagy hogy akarsz változni?
Mert például régen mindig kihúztam a szemem, spiráloztam, szájfényt használtam vagy rúzst. Aztán leszoktam róluk amikor összejöttem a párommal, így is tetszem neki, de most újra vettem ilyen cuccokat, mert megdicsértek múltkor munkatársaim milyen szép a szemem ha ki van festve, miért nem használom mindig?! :)
Meg a körmöm is ... vettem pár lakkot Moyrát, az olcsó de jó termék. Sokkal nőiesebbnek érzem magam, és ez nem kerül sokba. Ja meg kivasaltam a hajam, azt is megdicsérték, amikor belegyúrtam habot és hullámos lett, akkor meg azért tetszett másoknak. :)
Na majd írj hogy döntöttél, mit vettél stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!