Hogyan lehetnék mindig csinos és vonzó?
Figyelt kérdés
barna haj, barna szem,161 cm, 60 kg, nagy mell, nagy fenék, oldalhusi, szép derék, rövid lábak... átlagos vagyok. elkezdem az őzi-téli ruhatáram kiépítését, de örülnék néhány tanácsnak. nem szeretem az ilyen 20 cm-es magassarkúkat, főleg azért, mert cikinek tartom, ha vki nem is tud menni benne, mégis mindenhez hordja (márpedig én nem akarom kitörni a nyakam:). légyszi,segítsetek!!!!!!!!!:)2012. szept. 9. 16:41
2/3 A kérdező kommentje:
18
2012. szept. 11. 20:39
3/3 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb a harmónia. A kevesebb néha több elvet is szeretem. Ha a kiegészítők hangsúlyosak, akkor az öltözék semleges, egyszínű, ha a lényeg a ruhán van, a kiegészítők legyenek egyszerűbbek. Szerintem akkor csinos valaki, ha ápolt és rendezett. Legyen tiszta a hajad, körmöd, ha sminkelsz, azt is tedd igényesen, igyekezz nem elkenni. Azt gondolom meg sem kell említenem, hogy mindig az alkalomhoz illően kell öltözni-sminkelni. De az egyik legfontosabb, hogy Te érezd jól magad a bőrödben. Ha ruhát vásárolsz, a próbafülkében mindig mozogj egy kicsit, hogy biztos jó-e, nem vág be sehol stb. Soha ne vegyél meg semmit, ami ugyan szép, de nem kényelmes ill. nem érzed jól magad benne. Mindent tudni kell hordani, és ez nem csak a magassarkúra vonatkozik. (Pl, ha te nem érzed jól magad teszem azt, nagyon rövid szoknyában, akkor ne hordd, mégha istenien áll se.) Ha sminkelni akarsz, nézz körül a neten, rengeted beauty blogger és youtube-os videó foglalkozik sminkeléssel (meg mással is, nem árt őket figyelni:D), gyakorolj, próbálgass, hogy megtaláld a hozzád legjobban illőt. Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!