Duci lányként hogy lehetnék csinos?
20 éves vagyok.
Tippek? :)
"Fogynod kell!Vagy tedd ki a melleid azok biztos nagyok!"
- Igazából már fogytam, mint már írtam, mindenkinek van valamilyen szépséghibája, pl. nem szép fogak, nagy orr ésatöbbi, nekem pedig a maradék súlyfeleslegem, de EZZEL EGYÜTT kérdezem, hogyan lehetnék csinos.
A jó tippeket köszönöm!
A harmadik válaszolóval egyetértek.Emeld ki azt ami szép rajtad. És vannak az amolyan "ápol és eltakar" felsők amik mondjuk nem emelik ki a hasad, hanem pl. a melledet (a mell alatt húzott felsők is ilyenek.)
És ne paszírozd(bocsánat a kifejezésért.) bele magadat kisebb ruhákba mert az borzalmas tud lenni. Nővérem is duci és nagyon csinosan öltözködik. A lényeg hogy pl. ne rakd ki a hasad stbstb.
Remélem tudtam segíteni!!:))
Üdv.:))
A Duci lányok is lehetnek nagyon csinosoak :) Sajnos én is ebbe a kategóriába esem, de a súlyomon kívül sosem volt panaszom, és ezen is igyekszem változtatni :) Aíg nem látványos az eredmény addig itt van pár tipp, és néhány termék ami nekem is bevált :)
(Nem tudom a méreteid, de L-XLre tippelek most :)
Nagyon előnyös tud lenni egy hosszított fazonú kockás ing, egy kivágottabb trikóval, és egy vastag derékövvel. A trikó/ v atléta/ legyen egyszínű és a dekoltázs látszódjon, ugyanis az elvonja a figyelmet a hasról, az öv pedig szolidan lentebb szorítja. Ne gombold be az inget, hagyd lógni, vagy az aljára köss egy csomót :)
Válassz ehez egy divatos rövidnadrágot,lehetőleg térd fölé érőt, hogy ne keltsd a lógó ingel az igénytelen hatást. Nyugottan legyen passzos. A lábad kent be csillogó testápolóval, nekem ebből a Dove a kedvencem, kellemes az illata, és nagyon szép fényt ad.
Cipőnek válassz egy divatos strandpapucsot, vagy sarut. Ha esetleg kicsit husibb a lábad a csillogás kicsit nyujtja, a cipő pedig arra vonza a tekintetet, ezt még egy feltűnő színű körömlakkal is feldobhatod.
Ápold a körmeid, még ha nem is komplett tájképet festesz rájuk. Elég egy divatos szín. Nyáron most nagyon bevettek a fémes, illetve a türkizkék árnyalatok.( Jó minőségű és nem is olyan drága az esence és a moyra S-het semmiképp ne vegyél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!