Hogy lehetnék csajos és szexi ebben a stílusban? 16/L
Hogy lehetsz fiús hosszú fekete, csipkés szoknyában? :D
Ja meg fekete csipkés, topban..
Fura arcok járhatnak a sulidba..
Amúgy a szokásos, csináltass fekete tetkós, piercingeket, fülre, arcra, orrba, nyelvbe, ínyvitorlába, öltözködj fekete csipkésben, és 10 hülye rockerből 9 téged választana.
A "csajos" és "szexi" az gyakorlatilag kurv@sat jelent a Te korodban.
Később mondanám, hogy öltözködj nőiesen, és sugározza a személyiséged a vadságot, meg 1-2 elővillanó tetkó-piercing.. de 16 évesen szerintem ez még idétlen lenne.
Én is pontosan ezeket a zenéket szeretem, hasonló vonalon mozgok.
Ennél a stílusnál pont hogy nem kell fiúsnak lenned. :)
Legyél dögös és vad! :)
Nem kell állandóan feketében járnod, a csipke sem fontos, hiszen nem sötét gothkisasszony vagy, erre a stílusra inkább a "vadmacskás" külső jellemző, ami nem egyenlő a kurv@ssal.
A sminkednek sem kell túl erősnek lennie.
A hajad lehetőleg hosszú legyen és dús hatású, amit fonással, tupírral érhetsz el.
Kiegészítőket bátran viselj, de azért ne ess túlzásokba.
Egyetértek nagyjából az előzőekkel.
Nekem nagyon tetszik a mostani trendek közül a coated jeans, ami elég vad, de nagyon szexi, érdemes lenne megpróbálnod. Felsőből tök jó a fekete csipkés. Nagyon nőies, de vadmacskás még a piros szín, szádat is nyugodtan fesd pirosra alkalmanként. De az, amit én dögös rocker megjelenésnek tartok, azt eléggé jól kifejezi Lana del Rey a Ride című klipjében, amikor lengedezik a kötélen vagy amikor a benzinkútnál várakozik, kicsit westernes, de nekem pont ezért is tetszik, a haja pedig eszméletlen jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!