Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás hely ami csajos,...

Tetoválás hely ami csajos, szexi és nem látja mindenki ha én nem akarom? 20/L

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok. A párom nem igazán rajong a tetoválásokért, sőt kifejezetten nem szereti őket, viszont ahol nőies pl. csípőcsontnál, ott azért elviseli :) Tudnátok még ilyen helyeket mondani? Ami csajos, nem látja feltétlenül mindenki, és esetleg szexi. Még gondoltam hogy az ujjamra csináltatok, de még egyelőre azt sem tudom hogy mi legyen az. :) Ha ilyesmiket is mondanátok, annak is örülnék :) nonfiguratív és kínai/japán írás szóba sem jöhet. A párom kedvenc száma a 3 és a 7 az enyém a 8. Szóval esetleg ezek is benne lehetnek az ötletekben, de ha van valami jó szöveg, amit tudtok (lehet angol is) akkor az is jó. Komolytalanok ne is írjanak :)
2012. márc. 23. 19:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ohh és még valami. Ha tudtok esetleg valami jó helyet piercingnek, ami nem hétköznapi és nem feltünő annyira, azt is megköszönöm :) Gondolkoztam köldökpiercingen,de szerintem az csak a vékony lányoknak áll jól :)
2012. márc. 23. 20:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Míg várom a kommenteket eszembe jutott 2 dolog. Az egyik hogy az ajkam belső oldalára iratnék egy szót. Vagy, masni és esetleg a szárára lehetne írni valamit. Vagy csak szimplán egy masni az ajkam belső felére. Mit szóltok ezekhez?
2012. márc. 23. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
tarkó, ott akkor tudod eltakarni amikor akarod, és jól is néz ki:D
2012. márc. 23. 21:02
 4/11 A kérdező kommentje:
De ott én nem látom :D gondolkoztam már rajta,de ha már megcsináltatom szeretném néha megnézni :D Azért köszi :)
2012. márc. 23. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem az intim tetkók nagyon tetszenek. Oda egy kis pillangót. Gondolkodok is rajta, hogy megcsináltatom.:)

25/L

2012. márc. 23. 21:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Hmm, nem rossz ötlet :) Már csak a páromat kell megkérdezni. De pontosan hova gondolod? :)
2012. márc. 23. 21:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Még valami. Ha a párommal kapcsolatos tetoválást szeretnék ti mit ajánlanátok? A nevét nem szeretném, az túl hétköznapi. Mint írtam már a kedvenc számai a 7es és a 3mas. De a számok is olyan átlagosak. Valami nemtudom kirobbanó ötlet kéne :D Semmi nem jut eszembe.. :(
2012. márc. 23. 22:00
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem ez tetszik:) ez jelképezheti a szerelmet, örökkévalóságot..+ benne van a 8-as is ha úgy nézzük:))

[link]

2012. márc. 23. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a belső combnál nagyon tetszik, ott felül, közel az intim területekhez. Csajos és szexi, és tényleg csak az látja, akinek megmutatod (még strandon sem feltétlen látható), én mindenképpen szeretnék oda egy kis titkos tetoválást.

Ami az egyik válaszoló linkelt, az a "love" felirat a végtelen szimbólumával... annyira jó!!

2012. márc. 24. 08:22
 10/11 anonim ***** válasza:
27%
Én csajon látott tetkótól lazán hányingert kapok:P
2012. márc. 24. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!