Miért kell egyes lányoknak/nőknek úgy öltözködniük, mint egy prosti?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy semmi közöm nincs hozzá, de tényleg szememet szúrja, hogy a társaim nem képesek nőiesen öltözködni... Az nem nőies, ha úgy veszi fel a leggingset, hogy kilóg a segge, ráadásul hozzá a magassarkú (jobb esetben platform mentes) cipőt. Egy igazi nő nem így néz ki...2012. nov. 9. 12:19
11/13 anonim válasza:
a kérdésed jogos. De ha az általad felsorolt ruhadarabokat ízlésesen párosítjuk, akkor igenis lehet nőies az összkép (pl az egyik válaszoló által belinkelt), és nem közönséges. A leggingből kilógó hús, meg a kipakolt mell gusztustalan. Sajnos ezek a csajok a társaikra szégyent hoznak, mert most már mindenki azt mondja, hogy minden nő ribanc, viselkedésétől függetlenül... Persze kinek nem inge, ne vegye magára, de akkor is sértő. Később meg majd jönnek, hogy megerőszakolták (mázlis esetben letaperolták a villamoson) őket. Hát istenem...
12/13 anonim válasza:
Nem, én nem azt mondtam, hogy az a nőies hogy kinn van a seggem, de biztos, hogy van aki így gondolkodik. Pont ma nézegettem egy bloggerina instagrammját, és meg is állapítottam magamban, hogy iszonyat kihívóan és ízléstelenül öltözködik - szerintem. Kapja is a kritikákat rendesen. De mindettől függetlenül engem olyan szinten nem érdekel, én sosem szólnék be másoknak emiatt, ha ő úgy érzi jól magát, akkor egészségére. Semmi közünk, hozzá, tehát a kérdésednek nincs értelme..
13/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ki hogy értelmezi a nőies öltözködést, egy kilógó fenék+kiugró cici páros nem nőies, hanem közönséges. A sok smink meg a kevés öltözet a kétségbeesés jele egy nőnél. Alacsony az önértékelésük, legtöbbször csak megjátsszák, hogy nem érdekli őket, ki mit mond róluk, vagy hogy ők mennyire magabiztosak, valójában ilyen úton próbálnak megfelelni a férfi nemnek és felhívni magukra a pasik figyelmét, mert úgy gondolják (még ha tudat alatt is), hogy nem elég okosak vagy jó fejek, vagy értelmesek vagy kedvesek ahhoz, hogy kiugró mellek nélkül is kelljen valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!