Minek a nőknek harisnya? (bővebben lent)
Nem értem miért jó az, amikor felvesznek valami olyan színűt, amitől úgy néz ki, mint ha lefosták volna a lábukat. fénylik meg undorító.meg amikor térdtől lefele látszik a lábuk csak akkor is minek? nincs bőrük?
Tudom hogy hülyeséget kérdezek de nem értem... :)
Akkor kezdjük az elején. :) (lány vagyok amúgy)
1. Szerintem is undorító, amikor sárgás, vöröses és csúnya barna árnyalatú harisnyát vesznek fel, az tényleg gáz. A fekete sok alkalmi ruhához nagyon szép, a fehéret meg inkább hagyjuk a kislányoknak meg a menyasszonyoknak.
2. Van bőrünk, de tudod, néha nem megfelelő az időjárás ahhoz, hogy "csak úgy" vegyük fel a szoknyát. A másik pedig, hogy etikett is van a világon, valahova egyszerűen illetlenség harisnya nélkül menni, és egy bizonyos kor fölött sem illendő "meztelen" lábban mutatkozni. Pl. a minisztériumokban a legmelegebb napokban is kötelező a harisnya.
Más kérdés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!