Miért kell egyes lányoknak/nőknek úgy öltözködniük, mint egy prosti?
Figyelt kérdés
Oké, tudom, hogy semmi közöm nincs hozzá, de tényleg szememet szúrja, hogy a társaim nem képesek nőiesen öltözködni... Az nem nőies, ha úgy veszi fel a leggingset, hogy kilóg a segge, ráadásul hozzá a magassarkú (jobb esetben platform mentes) cipőt. Egy igazi nő nem így néz ki...2012. nov. 9. 12:19
1/13 anonim válasza:
ez tetszik nekik és ki akarják hangsúlyozni a fekenküket, kitolják mellüket stb, csak azt szeretnék, hogy a fiúk megnézzék őket.
3/13 anonim válasza:
Attól függ, mit nevezel nőiesnek.. Mert én pl. ezt is annak gondolom, függetlenül attól, hogy így magában nem venném fel, de egy fekete vagy fehér inget alávéve már igen, és simán elhordanám munkába is mert úgy már elegáns szerintem :) Minden csak nézőpont kérdése...
4/13 A kérdező kommentje:
itt nem egy ruhadarabról van szó, hanem arról, ahogy viselik... Amit te linkeltél, az nagyon gáz; vagyis ahogy viseli (de inget hogy vennél alá? :) ). Amit az előző linkelt, az nem ribis.
2012. nov. 9. 12:54
5/13 anonim válasza:
Hogyhogy hogy vennék inget alá?? Ez olyan mint egy csőtop - vagy tunika ki hogy nevezi, szóval simán :)
6/13 anonim válasza:
Nem mindenkinek az a célja hogy nőiesen öltözzön...
Engem aztán végképp nem érdekel, hogy ki mit gondol az öltözködésemről, lehet hogy ribancosan nézek ki, mert miniszoknyában járok, kivan a combfixem csipkéje, platformos a magassarkúm, és a többi... nekem ez így tetszik és kész. Ha nem tetszene nem így öltöznék.
7/13 anonim válasza:
Nem is az a céljuk, hogy nőiesek legyenek, hanem hogy kövessék a divatot...
8/13 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, hogy másnak a nőiesség nem ugyanazt jelenti mint neked?
9/13 A kérdező kommentje:
ebből kb az szűröm le, hogy neked az a nőies, ha kikörvonalazódik a segge vagy kinn a melle :D Sajnos az ilyen "nők" miatt ribancozzák le a többit is...
2012. nov. 9. 21:19
10/13 A kérdező kommentje:
ne haragudj, rosszul értelmeztem :S :) de akkor is! :D
2012. nov. 9. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!