Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kb.175 centisen ciki felfenni...

Kb.175 centisen ciki felfenni tűsarkút?

Figyelt kérdés

Elég magas vagyok, abban meg még inkább, de 16 éves létemre azért szeretném hordani, viszont akkor már nekem lenne kellemetlen lenéznem mindenkire.

Főleg ha esetleg szóba jönnének a srácok, és alapelvárásom hogy magasabb legyen nálam, de úgy veszem észre a magassarkúban még nehezebb lenne ezt kivitelezni.

Csajok, vélemény? :)

2012. nov. 8. 18:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd fel. Én 183cm vagyok és én is felveszek magassarkúkat akár hétköznapra is. A sarok magasság 8-12cm között ingadozik. Hol laksz mert ha írsz mehetünk együtt kosármeccsre. :)

16/l

2012. nov. 9. 21:13
 12/30 A kérdező kommentje:

9: A nevetséges lennék benne elég erős és eltúlzott kifejezés. Eleve kinézek vagy 18-nak alapból részben a magasságom miatt is. És nem azért irigylem kissé az alacsonyabbakat, mert magassarkút hordhatnak, hanem, mint már vagy 2x írtam én azt vallom hogy a pasi legyen a magasabb, ergo ha van egy nagyon aranyos srác és minden szupi, akkor se lennék vele ha alacsonyabb. És ezzel az elvvel az alacsonyabbaknak jelentősen nagyobb a választékuk. :)

És nem tudom hogy ki pontozgat le, de megkérem, hogy ne tegye, mert én eddig a válaszokat a zöld kezecskékkel jutalmaztam.

2012. nov. 9. 21:31
 13/30 anonim ***** válasza:
Igen "felrettyintem" szoktam viccesen ezt a szót használni, esetleg szúrja a szép szemed világát vagy mi a kínod?
2012. nov. 10. 00:15
 14/30 anonim ***** válasza:
4%

Igen szúrja!

10-es!Hát elég szörnyű válaszokat írtatok.

Elég gáz ha csak azért akarsz magasabb pasit,hogy hordhass magassarkút.

2012. nov. 10. 11:56
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

Kétlem, hogy csak azért szeretne magának magas barátot, hogy mellette tudjon magassarkút is hordani .Nem tudom te,hogy érzenéd magad ha 180 centisen egy 168 cm-es fiú lenne a barátod.Ha magasabb nálunk a pasi, akkor nőknek és aranyosaknak érezhetjük magunkat mellette és jobban eltudjuk képzelni, hogy szükség esetén meg tud védeni minket. A másik meg az, hogy lányok vagyunk, tehát szeretünk csinosak,nőiesek lenni és magassarkút hordani alkalmakként.

Most lehet jönni a " ha igazán szerelmes vagy és nem csak a külsőségekre mész, akkor a magasság nem számít" szöveggel meg, hogy felszínes vagyok, de ha egyszerűen nem tud kiváltani belőlem olyan érzéseket egy alacsonyabb fiú, akkor mit csináljak? Nem mellesleg gondolom a fiút is zavarná, nyomasztaná az ha alacsonyabb lenne.Szeretem, hogy amikor megakar csókolni akkor kicsit lehajol hozzám vagy amikor átölelem nem kell leguggolnom ahhoz,hogy belefúrjam a fejem a nyakába és megcsókolgassam.Nem tartom gáznak ha más párok esetében a lány a magasabb.Ha nem foglalkoztatja őket a méretkülönbség akkor legyenek együtt.

Engem zavarna, nem tudok ezzel mit kezdeni, zavar és kész.Azt hiszem a kérdező is valahogy így érez.

2012. nov. 10. 17:34
 16/30 A kérdező kommentje:

15, köszönöm, végre! :D Nah, pontosan így érzek.

Nem tépem tovább a szám, hogy újra leírjam amit drága 15ös, együtt érző válaszoló.

2012. nov. 10. 23:24
 17/30 A kérdező kommentje:
És legyetek szívesek, ne pontozzátok már le azokat, akik biztatnak csak azért, mert így gondolják. Komolyan.....
2012. nov. 10. 23:26
 18/30 anonim ***** válasza:
47%
Akkor csukd be a szemed, nekem meg az szúrja a szemem, hogy számodra minden gáz. Törődj a saját dolgoddal...
2012. nov. 10. 23:48
 19/30 anonim ***** válasza:
5%
Miért ne pontoznánk le őket?És miért bíztatnak?Úgy írsz mintha tolószékes lennél,közben csak az a bajod,hogy nem tudsz kur.vásan öltözni :(
2012. nov. 11. 16:04
 20/30 A kérdező kommentje:

19, neked most mi bajod? Hát a te fejedben vannak gondok, ha a tűsarkú-magassarkú hallatán a kvákra asszociálsz. Menj már ki az utcára, és nézz körbe hány csinos nő hord magassarkút, és akkor mind kvák? Hát kösz...

Amúgy meg, ha van normális gondolatotok, ellenérvetek, az érdekel, és azt szívesen meghallgatom, hogy ti miért nem ajánljátok. A kva öltözködés, vagy hogy azért akarnék kicsit alacsonyabb lenni hogy azt hordjam, vagy hogy milyen egészségtelen (hangsúlyoznám, újra, hogy nem minden nap hordanám) nem számít normálisnak, legalábbis szerintem.

Nem az a kérdés, hogy egy 16 éves lány hordhatja-e, vagy hogy úgy néz-e ki vele mint egy kva, hanem hogy 175 centisen nem ciki-e. Aki azt mondja, hogy igen, az, kérem írja is le, hogy miért. Persze csak ha nem a fent említett értelmetlen indokok egyike.

Várom a válaszokat!

2012. nov. 11. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!