Én is ducibb vagyok az átlagnál, de azért ez dúrva, nem?
Pont ma keresgéltem a neten,hogy egy molett nőnek "illik"e magassarkút felvennie.Ahogy ezt a képet megtaláltam,egyből eldöntöttem,naná hogy magassarkút veszek,mert azért én ennyire dúrva nem vagyok...
Ez nem cikizés,de neked mi a véleményed egy ilyen nőről aki így öltözködik molettsége ellenére??
Láttam már rosszabbat is. Legalább csinosan öltözködik, jobb, mintha igénytelen, kinyúlt vackokban lenne. Ha tetszik neki, nincs semmi gáz, így se, úgy se tudná leplezni ezt a tetemes súlyfelesleges, ez nem +5 kiló, amit még simán palástolni lehet.
Bár a 3/4-es cicanaci szerintem a kelleténél kisebb méret.
Csak felvetődött bennem a kérdés,hogy egy ilyen elhívott nőnél,mennyire tartjátok gáznak ha úgy próbál öltözni mint egy vékony,csinos nő.
Mert személyes tapasztalatom az,hogy az ilyen nőket megvetik,de érdekes hogy itt a többség rendben találja ezt az öltözködést.
Szerintem sem kell mackónadrágban,kinyúlott felsőben flangálni,attól ha vki kövér,de szerintem egy ilyen jellegű elhízottságnál szánalmas a cicanadrág és a mell alatt meghúzott tunika...
Nem kell gratulálni,hogy nem vagyok ilyen :D nem is azért írtam,csak rajtam van kb +10kg fölösleg és érdekesnek találtam,hogy a magassarkún filóztam hogy "illik"-e,erre föl megtaláltam ezt a lányt,aki kb+100kg-mal cicanadrágban mászkál...nem vagyunk egyformák,érdekes hogy mindenkinek más ás más a kialakult képe magáról.Innen eredt ez a kérdés.
Ha van rajtad felesleg (rajtam is van, kb 15 kiló) főleg hordhatsz magassarkút mert optikailag megnyújt és jobban nézel ki.
Az meg, hogy a képen látható lány hogy öltözködik: Nekem bejön, szerintem sokkal gázabb, mikor sportcipőben meg szabadidőruhában mászkál egy ekkora lány. Legalább látszik, hogy az öltözködésére igényes és lehet, hogy hormonális okokból néz ki így, nem kell leszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!