Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ducibb lány vagyok az átlagnál...

Ducibb lány vagyok az átlagnál és júniusig hosszú farmerba tervezek járni. Gáz?

Figyelt kérdés

Mellé egy zárt tornacipő(nem converse)

milyen ruhákat hordhatnékn hogy ne süljek meg(főlleg nadrága fogyj le-dumák nem kellenek most fogytam 11Kgt és tervezek tovább fogyni

a combom nagy a vádlim erős

150cm

57kg

14l

2012. máj. 1. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nézd, én 155cm/57 kg vagyok és kb ugyanígy öltözöm m(mármint most, hogy jön a nyár), csak én mély ülepű fekete pamutnadrágot vagy szürke, kék farmert hordok saruval vagy convers-zel, mellé rövidujjú, ujjatlan, háromnegyedes ujjú pólókat,blúzzal esetleg egy vékony pulcsit, ilyesmiket, és nem szokott melegem lenni :)

14L

2012. máj. 1. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mély ülepű vékonyabb nadrágokat,vagy lezser nadrágokat,esetleg 3/4edes nadrágot- szerintem csak szégyenlős vagy,mert igazán duci biztos nem lehetsz!hordhatnál nyugodtan olyan rövidnadrágot és szoknyát,ami jól áll!kérd ki egy felnőtt véleményét,vagy egy eladóét!
2012. máj. 1. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

A te dolgod. Viszont ha beleizzadsz, foltos leszel, meg vörös, meg szagos, na az azért elég gáz lesz.

De azt a mély ülepű dolgot inkább ne erőltesd, eleve mindenkit torzzá tesz, de egy 175 centis modell lánynál ez nem akkora baj, mint a te alkatoddal.

Vegyél pamut, lenvászon, stb nacikat, bár az meg a korodhoz nem illik. Én a helyedben mégiscsak megbarátkoznék egy rövidebb darab gondolatával. Nem kell fél feneket villantó sortot húzni, de egy bővebb szárú, térdig érő nadrág magasabb cipővel, vagy egy saruval jól állhat. Tornacipővel ne, az nevetséges, és erősít nagyon vádliban. Esetleg egy A vonalú, térig érő szoknya? Barátnőmnek iszonyú jól áll, pedig sokkal súlyosabb eset, mint te.

2012. máj. 2. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:

vászongatya, hosszabb szoknya, mondjuk térd alá érő. Kicsit lehetne magasabb sarkú cipőd, az nyújtja az alakodat.

Nem kell mindig tökéletesen kinézni, 40 fokban főleg nem, ha csinos vagy, ápolt, akkor az sokat dob a kinézetedet, akárhány kg vagy.

2012. máj. 2. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Igen, gáz, mert egy 80 kilós lány is vegyen fel rövid(ebb) nadrágot nyáron, minthogy beler*hadjon a hosszú farmernadrágba :) Szerinted minden duci/kövér ember nyáron is beöltözik? Az egy jó dolog, hogy lefogysz, de addig sem hordhatsz csak hosszú nadrágokat... Ráadásul te az 57 kilóddal még nem vagy valami kövér... :))

Nem azt mondom, hogy p*csanadrágokat meg miniszoknyát, de pl. térdnadrágot nyugodtan bevállalhatsz, vagy ami combközépig ér, és sokkal jobb lesz a közérzeted, mintha hosszú nadrágba sülnél :)

2012. máj. 2. 15:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Lécci küldenétek linket is ilyen nadrágról meg szoknyáról?
2012. máj. 2. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:
2012. máj. 2. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
én is ducibb vagyok, és találok olyan frankó rövidnadrágokat, hogy az csuda :) de miért akarod elrejteni a lábaidat? attól még hogy van rajtad súlyfelesleg, lehetsz nagyon csinos is!
2012. máj. 2. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
b aszott duci lehetsz xD
2012. máj. 2. 19:57
 10/11 anonim válasza:
100%
Ne spirázd túl a dolgot, sokkal cinkesebb 40 fokban "beöltözve" járni, mint az a pár kg plusz. Egy duci lány is lehet csinos, húzhat rövid rövidnadrágot, szoknyát, stb. Arra egyre figyelj, hogy ízléses legyen, úszógumi, popsi ne lógjon ki. És ne aggódj a súlyod miatt, 40 kilósan sem jobb :)
2012. máj. 3. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!