Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok különösebben szép, sőt ducibb is vagyok az átlagnál, mégis állandóan néz a suli egyik legjobb pasija. Miért?
Lehet kiakar próbálni egy töltött galambot. Nincs is ezzel semmi probléma. :) Remélhetőleg, nem azért néz, mert annyira ronda lennél.
Vagy esetleg szemtengely-ferdülése lehet? ;)
Kérünk képet!
Velem is ez a helyzet... Bár azért nem mondanám magam annyira csúnyácskának, de akkor is hihetetlen, hogy pont engem bámul folyton a suli egyik legjobb pasija.
Én amolyan szerényebb fajta vagyok, 1-2 barátom van, de ők igaziak :) Nem vagyok benne abban a bizonyos "menő bandában", ahol mindenki mindenkivel pajtizik stb..
Mégis észrevettem, hogy pár napja engem néz az egyik srác... Rám is mosolygott a folyosón, én meg majdnem körbenéztem, hogy nekem szánta-e, de mégse, mert azért valljuk be elég gáz lett volna :D
Amúgy nagyon édes, nekem is tetszik, de félek.. Hiszen bárkit megkaphat szinte. Nem értem miért pont én kellenék neki.
Na de azok alapján amit utolsó is írt, ki tudja, bármi megtörténhet :D Én mindenesetre örülnék neki, ha komolyan gondolná.. és remélem nem értelmeztem félre a mosolyokat stb..
Szerintem tetszel neki és kész:) Lehet, hogy nem egy nagymenő kell neki.. Majd kiderül :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!