Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok különösebben szép, sőt ducibb is vagyok az átlagnál, mégis állandóan néz a suli egyik legjobb pasija. Miért?
huhh velem is igy van :)
nem vagyok sem kövér, és szerintem csúnya sem de a suli legjobb pasija mindig néz, és énis őt... nem hiszem hogy összejönnénk én nem vagyok a menők között de azért ismernek a suliban :DD Az is baj hogy nekem pont a legjobb barátja tetszik és hát ő is néz de nem annyira mint a kiscuuki :D
Drágaságaim Kérdező és a többi leányka.
Véssétek az eszetekbe, hogy attól, hogy valaki a "legjobb pasi" még nem azt fogja választani, akit TI jobb csajnak tartotok magatoknál. Ez csak magatok leértékelése.
Az, hogy ezek a pasik bámulnak titeket azt jelenti, hogy nem az üres fejű, csontváz sovány, szolis ribiket kedvelik, hanem igenis jó ízlésük van. (Ez a jó pasi egyik ismérve nem? Legyen jó ízlése is) Ha legközelebb találkozik a tekintetetek egy nagy biztató mosolyt nekik. Lássák, hogy van esélyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!