Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjak öveket?

Hogyan hordjak öveket?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek az övek, csak nem tudom őket hordani, mert a felsőim általában fenékig érnek (nem szeretem, ha leülök és ki van a derekam). Csak így meg eltakarják az övet. Ha meg az övet kívülre veszem, vagy a farin nem az övtartós részbe, hanem leljebb teszem, akkor meg minden lépésnél elmozdul, felcsúszik. Valakinek ötlete, hogyan tudnám mégis hordani?

2012. nov. 2. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Hordj derékövet.
2012. nov. 2. 17:31
 2/2 Vivien22 válasza:
Én személy szerint a vastagabb övek kedvelője vagyok! Azokat bárhova teheted! Pl: én kimondottan szeretem mell alá tenni! Egy egyszínű blúzt nagyon fel tud dobni és szexi is! Vagy ha éppen olyan nadrágot veszel fel amiben nagyobbnak tűnik a csípőd akkor tedd arra! Elegáns lesz tőle! Ezekhez inkább az erősebb (kisebb nagyságú) öveket ajánlom azok nem csúsznak annyira!
2012. nov. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!