Miért hordják úgy a fiúk a nadrágot, hogy hátul szinte teljesen le van csúszva, és "elég sok minden" látszik?
Figyelt kérdés
Konkrétan az okára lennék kíváncsi, mármint hogy ennek van-e valami üzenetértéke, vagy divatból, vagy azt hiszik, a csajok erre buknak vagy kisebbségi komplexusuk van, és ezzel akarják palástolni? Vagy miért? Nekem nincs több ötletem.2012. szept. 21. 20:57
1/9 dR.senkiházi válasza:
Divat és azt hiszik,hogy erre buknak a csajok vagy nincs pénzük egy rendes övre.
2/9 anonim válasza:
Divatból. Illetve Amerikában a négerek, akik börtönben vannak, így fejezik ki a szexuális étvágyaikat.
3/9 A kérdező kommentje:
Ó, értem. Köszi! De ez őket nem zavarja?
2012. szept. 21. 21:08
4/9 anonim válasza:
Dehogy is.Ez ilyen netes hülyeség,semmi alapja nincs.
Hogy miért hordják nem tudom,szerintem elég gáz.Egyetemen is sokan így hordják,22-25 éves emberek,azt ha leül,feláll,meg úgy alapból kinn van a kis figurás boxerük.Jó lenne ha válaszolna olyan, aki íhy hordja.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont egyetemen láttam tegnap ilyet. Felállt előttem a srác, én meg konkrétan bámulhattam a boxerját. Elég furcsa élmény volt, azért is kérdeztem meg.:)
2012. szept. 21. 21:13
6/9 anonim válasza:
szia ez amerikai szokás itt van rá a magyarázat:D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:D már értem...
2012. szept. 21. 21:27
8/9 anonim válasza:
Én soha életemben nem hordtam így és nem is fogom. Nekem se tetszik egyáltalán.
F
9/9 anonim válasza:
Én nem tudom, én is fiú vagyok, de ez a kőműves-dekoltázs nagyon idegesítő, a buszon, a metrón, mindenhol az arcomba lóg valakinek a boxere, és nem csak a tiniknek, 'felnőtt' embereknek is.
Az övet is a fenekük alatt és nem felett húzzák meg, ott kezdődik a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!