Baj, hogy 13 évesen éktalpú csizmát vettem?
Nekem 8 centis 'csak' a sarka, telitalpú csizma.. nekem anya simán megengedte. A lábam se fáj benne, menni is tudok.. ha ennyire rossz akkor vidd vissza hátha kicserélik, vagy visszaadják a pénzt. Csak hát előbb kellett volna gondolkozni:/
13/L
Gyógytornász szemmel, egyáltalán nem javaslom a magas sarkúakat! Nagyon egészségtelen, hiszen szervezeted még növésbe, változásban van. Felnőtt nőknek sem ajánlott, hiszen maradandó, és sokszor visszafordíthatatlan károkat okozhat. Természetesen itt a gyakoriság nagyon fontos szerepet játszik. Aki éjjel-nappal ilyen lábbelikben sétál, az nagy valószínűséggel számíthat a későbbiek folyamán lábízületi-, vagy izomzat sérülésre, csípőproblémákra, gerincbetegségekre. Alkalmi használat, alkalmi problémákat okozhat, mivel a szervezet próbál tiltakozni az egészségtelen viselet ellen. Talp, lábfej, boka, térd, csípő, néha gerincfájdalommal. Ezt legtöbben betudják egy kis fáradtságnak. De nem szabadna elfelejteni, mindennek oknak okozata van. Hogy szerzetünknek mire van, vagy épp mire nincs szüksége, azt elmeséli, megsúgja nekünk, csupán oda kell figyelni rá.
A csúszásveszély a másik, ami miatt nem javaslom, az előttem szólókhoz hasonlóan. (habár, ha magas sarkú, akkor mindenképp jobb az, ami zárt, magas szárú, ami tartja a bokát. Hiszen ha bebicsaklik véletlenül...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!