Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak! Milyen gyakran...

Férfiak! Milyen gyakran cseréltek alsónadrágot, trikót, zoknit, inget?

Figyelt kérdés
Mindegyiket csak egy napig hordjátok? vagy tovább is? Inget persze tovább, azt meddig?

2012. okt. 28. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Húú 10-es szerintem ez a bacitól való félelem már nem normális.
2012. okt. 28. 18:42
 12/19 anonim válasza:
alsó:kb egy hét,zokni:szag alapján,póló:1-3 nap,trikóm ingem nincs.
2012. dec. 18. 08:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Naponta. Ing felülre jó kérdés, ha vastag kvázi pulcsi akkor többször is felteszem ám a sima kockás inget - amit pólóra veszek fel - szintén megy a szennyesbe este.
2012. dec. 24. 08:21
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat és mindenkinek boldog karácsonyt! (na, ennek a válasznak nem sok aktualitása lesz nem sokára, de nem baj)
2012. dec. 24. 13:06
 15/19 anonim válasza:

Ing 2x, 3x, persze nem egymás utáni napokon. Zokni, alsó: naponta.

9.: Én nem ülök le olyn helyre, ami koszos. Ha meg leülnék, akkor nem azon nyekeregnék, hogy koszos lett a nadrágom. :)

2015. szept. 26. 12:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Én mindig megszagolok mindent, mielőtt felveszem. Ha friss, kellemes az illata, akkor felveszem. Ha nem, akkor nem, akkor másikat veszek fel. Általában 1 napnál tovább hordok mindent, de természetesen egy hét alatt többször cserélem.
2015. okt. 2. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Oké, ez a saját kérdésem volt, most látom. Nem baj, jól megválaszoltam magamnak.
2015. okt. 2. 12:06
 18/19 anonim válasza:
A legtöbb hozzászólás alapján azt hiszem, most már értem, miért van, hogy sokaknak egy nadrág fél évig tart. De a legtöbben nem ennyire "igényesek", csak azon nem merik ideírni, hogy 2-3 hetente mosnak nadrágot. Zokni, póló, ing, gatya szerintem embertől függ. Van, aki rettenetesen büdös testszagú, ezért amint hozzáért a ruha, büdös lesz, más nem így van. Nagymamám két hétig van egy szerelésben, és még akkor sem lesz büdös (tudom, én mosom). Feleségem is napokig hord egy trikót, hetekig egy nadrágot, és senki sem tartja őt büdösnek, igénytelennek. Magam is csak zoknit meg alsógatyát cserélek 12-24 óránként (azért mondom óránként, nem naponta, mert más gatyát meg zoknit veszek fel itthonra, mint utcára, és ha 3 órát töltök az utcán, akkor még felveszem másnap is ugyanazt). Trikót, inget 3-4szer felveszek, szaguktól függően. Itthoni ruhákat amúgy 2-3szor annyi ideig hordok, mint utcaiakat; valamiért itthon kevesebbet izzad az ember.
2017. dec. 9. 22:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Mind 1 hordás. Max ha 1 órára vettem fel, akkor veszem még egyszer vissza. Érdekes mert pizsit többször is felveszem.
2017. dec. 9. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!