Fiúk! Ti milyen alsónadrágot hordotok?
Főként már felnőtt fiúk véleménye érdekel.
Merre áll a szerszám? Kinek milyen alsógatya jött be?
(nem találok rendes típusú alsót, ezért a kérdésem)
Valamilyen Ted Lapidus-t.
Azért jó, mert nem műanyag, nem izzadok bele.
Tangát, rendes pamutost, ez a legkényelmesebb.
A szerszám általában felfelé szokott lenni.
Régebben amúgy normált (fecskét) hordtam, a boxert pedig utáltam mindig, mert nagyon kényelmetlen.
28F
boxert hordok kb 11 éves korom óta,a cerka meg általában lefelé van,vagy egy kicsit oldalra.amúgy azt nem értem az hogy milyen pózban van a p.csöm,miért fontos? :D
19
Szerintem próbálj ki abból a fazonból, amelyik még a legjobb volt, valami jobb márkát. Nemcsak a szabás, de a jó anyag, a jó varrás is sokat számít.
Egyénenként változik, hogy kinek melyik fazon a kényelmes, de amelyik a legközelebb áll a 100%-hoz, abból próbálj ki valami jobb fajtát!
Kipróbáltam szinte minden fazont. Nekem a hagyományos, oldalt szélesebb és slicces Aussiebaum márkájú jött be a legjobban. Isrtó kényelmes, tökéletesen passzol az altestemhez és az anyaga is fantasztikus, kényelmes és kellemes viselet.
Nyáron a hőségben otthon viszont laza boxert hordok, de nem alsónadrág funkciója miatt, hanem csak hogy ne tök meztelen legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!